AnnonceLuk annonce




´Familietons´ nomineret til formem pris

08-11-2016

Familietons er for hele familien. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Familietons fra TGU (Tømmerup Gymnastik og Ungdom) er nomineret til Danskernes Idrætspris, hvor vinderen modtager, ud over æren, 100.000 kr.

Danskernes Idrætspris er en pris, der går til et initiativ eller projekt, der i særlig høj grad gavner den lokale foreningsidræt. Alle danskere har kunnet nominere initiativer eller projekter. Vinderen modtager Danskernes Idrætspris ved DR´s show, SPORT 2016, lørdag 7. januar 2017 i Boxen i Herning.

Danskernes Idrætspris, præsenteret af e-Boks i samarbejde med DIF og DR P4. et dommerpanel har valgt de tre bedste kandidater i hvert P4 distrikt, og i P4 Sjælland er Familietons under TGU med blandt de tre udvalgte, og dermed nomineret til Danskernes Idrætspris.

Familietons tager udgangspunkt i hele familien, og ikke kun et barn der sættes af til sport. Hele familien er sammen på et højt fysisk aktivitetsniveau, samtidig med der bliver leget, grinet og udfordret på det motoriske og fysiske plan. Familietons benytter den stor hal og springcenteret i Tømmeruphallen, hvor alle instruktør, forældre og større børn hjælper til med opstilling af baner med diverse redskaber.

”Her kommer vi hinanden ved, hele familien er med og der er ingen som bare sidder og kikker på deres ipad eller telefon, et rigtigt familiehold hvor man bliver glad af at være med”, siger Tanja Døj, der sammen med Louise Kantsø Olsen, er instruktør på holdet.

Familietons tager udgangspunkt i hele familien, får familier til at være aktive sammen, styrker de voksnes muskler, samtidige med at børnene styrker balancen ved at kravle over/under mor og eller far, mens de laver planken eller andet. Familietons er taget et skridt videre og tilbyder nu sammen med hallens cafeteria, Cafe Baxx, en gang sund aftensmad efter ugens træning, hvor ca. 80 til 100 deltager. Børnene til Familietons er mellem et og op til 10 år gamle.

Stem

Vinderen i hver af P4 distrikterne findes ved afstemning, her kan alle stemme, så giv din stemme til det gode lokale projekt, KLIK HER for at komme til siden med afstemning.

Vinderne i hvert P4 distrikt går videre til landsfinalen, hvor det er DIF’s bestyrelse, der først vælger tre finalister ud, og herefter afgør, hvilket idrætsprojekt, der skal vinde prisen.

Vinderen af Danskernes Idrætspris afsløres 7. januar 2017 ved tv-showet, SPORT 2016. Det vindende initiativ får ud over æren 100.000 kr.



Klik her for at se billeder



Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0