AnnonceLuk annonce
Familieløb med Tryghed og Trivsel

09-10-2019

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Tryghed og Trivsel afholder familieløi efterårsferien, og alle er velkomne.

Tirsdag den 15. oktober kl. 10 afholder Tryghed og Trivsel familieløb på p-pladsen ved Klosterparkvej 117, hvor start- og slutområdet også vil være. Idéen er at blande alle byens borger med beboerne fra boligforeningen samt de forskellige foreninger, så alle kan være sammen om at være aktive.

Man har inviteret forskellige foreninger, herunder Tri-klubben, løbeklubberne og bokseklubben, så de kan vise,hvor godt et sammenhold og fællesskab det giver, at dyrke sport sammen. Man håber derfor på, at de forskellige klubber støtter op om familieløbet.

Projekt Tryghed og Trivsel er et boligsocialt projekt, der handler om at hjælpe beboere til at trives og føle tryghed, hvor de bor, igennem bl.a. rådgivning og diverse aktiviteter med og for beboerne. Tryghed og Trivsel er der for alle beboere der bor i : Sct. Olaiparken, Klosterparken, Absalonparken, Rosenhaven, Munkesøparken samt Cæcilieparken.

Der vil være diplomer med tid til alle, og præmier til børnene. Der er gratis drikkelse og frugt på ruten, og i målområdet vil der blive serveret gratis kaffe og kage. Der vil ydermere være aktiviteter for børn. Alle er velkomne, og der er gratis tilmelding på dagen fra kl. 9 -10 på Klosterparkvej 117, hvor løbet begynder og ligeledes slutter.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0