AnnonceLuk annonce
Familiehjørnet bag nyt arrangement

15-01-2020

To af de tre stiftere af foreningen Familiehjørnet Kalundborg. Laura Deigaard Sørensen (th) og Josephine Bjerg Jensen (tv) har sammen med Line Brylle Nielsen stiftet foreningen Familiehjørnet Kalundborg. Arkivfoto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Søndag den 9. februar holder Familiehjørnet frivilligworkshop, hvor alle er velkomne. Idéen er, at man brainstormer sammen til gode idéer til kommende børne- og familiearrangementer. Alle er velkomne - også hvis man bare er nysgerrig på, hvad Familiehjørnet er for en størrelse.

Josephine Bjerg Jensen, Laura Deigaard Sørensen og Line Brylle Nielsen startede i sommeren 2019 foreningen Familiehjørnet op. Familiehjørnet handler lige så meget om fællesskabet, som det handler om børnene, og derfor har de nu inviteret alle interesserede til en frivilligworkshop, hvor man sammen skal hitte på gode børne- og familie aktiviteter.

”Vi brainstormer idéer og planlægger sammen idéer, hvordan vi kan få igangsat spændende aktiviteter og event for børn og børnefamilier,” fortæller Laura Sofie Deigaard Sørensen.

Handler om fællesskabet

Familiehjørnet henvender sig til mødre, fædre, eller familier som helhed. Det handler nemlig i høj grad om fællesskabet - selvfølgelig med plads til børn. Foreningen, har de tre kvinder dannet, fordi de alle har fået børn og ved, at ensomheden kan være stor, når man er på barsel med sit barn, især når man er tilflytter eller flyttet tilbage til en by, hvor man ikke har et stort netværk. Fællesskabet har altså hovedfokus.

”Vi har en Facebookside, og det er der, man skal gå ind og blive medlem af gruppen, hvis man har lyst. Det handler om at skabe et stort fælleskab ja, men også om at skabe de mindre fællesskaber. Det er jo helt naturligt, at nogle fungerer bedre med hinanden end andre, og på den måde bliver der dannet små fællesskaber, hvor folk pludselig ses privat også,” siger Laura Sofie Deigaard Sørensen.

Familiehjørnet har i skrivende stund 237 medlemmer, og der er stiftet en egentlig forening i sommeren 2019. Tidligere har Familiehjørnet stået bag flere arrangementer, herunder gåture og fælles familie biograftur med morgenmad.

Arrangementet er søndag den 9. februar fra kl. 12 -15, adressen står, når man tilmelder sig. Der vil blive serveret lidt at spise og drikke. Tilmelding foregår via Facebook-begivenheden ”Familiehjørnet – Frivillig workshop” eller på familiehjoernet@gmail.com 

Har man yderligere har spørgsmål eller andet, kan man kontakte Familiehjørnet på deres Facebookside: Familiehjørnet Kalundborg eller via mail familiehjoernet@gmail.comFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0