AnnonceLuk annonce
Fætter BR i Kalundborg er lukket efter konkurs

29-12-2018

Fætter BR i Kordilgade er lukket efter at selskabet fredag er gået konkurs. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Legetøjsselskabet Top-Toy, der står bag kæderne Fætter BR og Toys'R'Us i Norden, er fredag blevet erklæret konkurs. Det betyder at Fætter BR i Kalundborg nu er lukket.

Konkursen sker efter et stærkt utilfredsstillende julesalg, oplyser Top-Toy. Det forklares at selskabet har kæmpet for at holde sig kørende, efter de i slutningen af november blev begæret under rekonstruktion.

Fra fredag er alle medarbejdere opsagt, og kuratorerne skal så afgøre, hvem der skal fortsætte og afvikle forretningerne.

Konkursen betyder at rettighederne som kunde er ændret. På Fætter BR-hjemmesiden oplyser firmaet:

Kan jeg bytte min køb?

Ja, du kan bytte dine køb til en anden vare i enten BR eller TOYS”R”US uanset i hvilken af de to kæder, du har handlet. Det vil være muligt frem til 31. december 2018 i en af de butikker, der fortsat holder åbent – du kan finde en oversigt over de butikker på vores websites.

Kan jeg få mine penge tilbage?

Det vil desværre ikke være muligt at få penge retur, men du kan bytte til en anden vare I enten BR eller TOYS”R”US uanset i hvilken af de to kæder, du har handlet.

Kan jeg bruge mit gavekort?

Det er desværre ikke muligt at bruge gavekort pga. konkursen.

Gavekort købt den 30. november 2018 eller senere.
Har du købt et gavekort den 30. november 2018 eller senere kan det blive refunderet (kontant) ved henvendelse til kuratorerne.
Send en kopi af gavekort og kvittering for køb med datoangivelse (bon-kopi eller lignende) til mailadressen toptoy@gorrissenfederspiel.com. Angiv dit navn og bankkonto og vi sørger for udbetaling hurtigst muligt

Kan jeg bruge mine Club BR-sparemærker?

Det er desværre ikke muligt at bruge Club BR-sparemærker pga. konkursen.

Omkring 50 butikker fordelt over Danmark, Sverige og Finland holder åbent til og med 31. december, hvor der også vil være mulighed for, at man kan bytte for eksempel julegaver.

På Vestsjælland er der åbent i Holbæk og Slagelse, men butikken i Kordilgade i Kalundborg er altså lukket og personalet sagt op. På en seddel på døren står at butikken er lukket midlertidigt.

Top-Toy driver 226 Fætter BR-butikker og 72 Toys"R"Us-varehuse i Norden.

Fungerende pressetalsmand Lars Bo Kirk oplyser til Ritzau, at flere end 3000 medarbejdere i de to legetøjskæder fredag er blevet sagt op i forbindelse med konkursen.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0