AnnonceLuk annonce
Færdselsuheld igen – igen – igen

13-05-2021

Af Jens Nielsen

Gennem de senere år er der sket mange færdselsuheld i de samme s-sving på Kærbyvej ved Kalundborg, senest i lørdags hvor en bil ramte et hus. Leif Hansen mener, at der skal laves en hastighedsbegrænsning på stedet.

Lørdag aften kl. 21.37 blev der slået storalarm efter et færdselsuheld, hvor en bil med flere personer i var kørt ind i en husmur på Kærbyvej.

Bilen var blevet ført af en 23-årig mand fra Gørlev, som blev skønnet påvirket af både alkohol og narkotika, så han blev anholdt og sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

”Jeg har målt 90 meter bremsespor på asfalten inden bilen kørte ud i rabatten, rev et vejskilt op og fortsatte mellem to store træer, kørte gennem haven og ramte husgavlen,” fortæller Leif Hansen, som bor på Kærbyvej og ejer huset som blev påkørt.

Og det er langt fra første gang, at der sker færdselsuheld i de samme s-sving på Kærbyvej. Leif Hansen har boet på adressen siden 1985 og har oplevet mange uheld gennem årene.

I september 2020 endte en spritbilist inde i Leif Hansens have med sin bil, og i februar 2019 ramte en 36-årig mand et stort træ i de samme sving, og i 2018 pressede to biler hinanden så den ene bil endte på siden på marken, mens den anden endte i Leif Hansens have.

Leif Hansen er efterhånden godt træt af, at der bliver kørt alt for stærkt gennem svingene og mener der bør laves en hastighedsbegrænsning på stedet.

”Vejen hælder den gale vej, folk skærer svingene og så bliver der kørt for stærkt, jeg kunne godt tænke mig, at der blev lavet en hastighedsbegrænsning på stedet. Der må køres med 80 km/t, men stadig skal man jo køre efter forholdene,” siger Leif Hansen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0