AnnonceLuk annonce
Fællesspisning og musik med Lotte Riisholt

16-10-2019

 

Fællesspisning og musik i Værslev Forsamlingshus.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Fredag den 1. november er der fællesspisning og musik med Lotte Riisholt i Værslev Forsamlingshus. Her kan man opleve en perlerække af hits fra Dansktoppens store stjerner, når der bydes op til spisning og fest.

Som en hyldest til Dansktoppen har Lotte Riisholt sammensat showet ”Kom med til fest”. Her kan publikum opleve Lottes humørfyldte væsen i en musikalsk fest, hvor publikum kan nynne, synge (eller måske tage en dans) til en perlerække af hits fra Dansktoppens store stjerner som: Birthe Kjær, Dorthe Kollo, Gitte Hænning, John Mogensen, Keld & The Donkeys, Grethe Ingmann, Johnny Reimar, Birgit Lystager, Susanne Lana, Ulla Pia, Annette Klingenberg - og selvfølgelig Lotte Riisholt selv.

Første gang Lotte Riisholt gjorde sig bemærket var i 1976, hvor hun deltog i Ekstrabladets Pladechance og på stedet blev tilbudt en pladekontrakt hos pladeselskabet EMI. Lotte Riisholt er i dag en professionel sangerinde, der blandt andet er kendt fra radio og Tv-shows, oftest på lokalradiostationer og TV Charlie, men også Tv-shows i Tyskland har hun på CV’et. Hun har gennem sin 40 årige karriere cementeret sig som én af Dansktoppens bedste sangerinder. Gennem årene er det blevet til masser af Dansktop-hits, og som et bevis på Holbæk-sangerindens store kvaliteter, fulgte nomineringen som ”Årets Kvindelige Dansktop solist” ved ”Dansktop Prisen 2016” i Jyske Bank Boxen (de øvrige 2 nominerede var Birthe Kjær og Ann-Mette Elten). 

Ønsker man at deltage, sker tilmelding til Værslev Forsamlingshus senest den 27.10. til Kate Bay på sms 28 93 00 23 eller via mail danielsen.kate@gmail.com. Læs mere på www.kalundborglif.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0