AnnonceLuk annonce
Få hjælp til at indstille din fjernvarme rigtigt

30-01-2020

Anders Qvist fra Kalundborg Forsyning er klar til at hjælpe fjernvarme kunderne på Kalundborgmessen i den kommende weekend. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg Forsyning er med på weekendens Kalundborgmesse i Kalundborghallerne, her er der bl.a. mulighed for at få hjælp til at få sit fjernvarmeanlæg indstillet rigtigt.

Kalundborg Forsyning har pr. 1. januar i år ændret prisstrukturen for deres fjernvarmekunder, for nogle forbrugere bliver det billigere, mens det for andre kan blive lidt dyrere, derfor er det vigtigt at husets fjernvarmeinstallation er indstillet korrekt, så der ikke sker et unødigt forbrug.

Nu tilbyder Kalundborg Forsyning at hjælpe kunderne med råd og vejledning. Forsyningen har en stand på weekendens Kalundborgmesse, og her har de to fjernvarmeanlæg med, magen til dem som sidder i de fleste huse i Kalundborg, henholdsvis et gammelt anlæg fra midten af 80’erne og et helt nyt.

”Det vi især skal informere forbrugerne om, er hvor sommerlukke ventilen sidder på de gamle anlæg, og hvordan det virker og hvad det betyder hvis man ikke drejer på ventilen om sommeren, det er ikke kun nok at slukke cirkulationspumpen, for så bliver føleren kold og så åbner ventilen og bruger på den måde fjernvarme, som der så skal betales for” forklarer Anders Qvist, procesoperatør hos Kalundborg Forsyning.

Anders Qvist er med på messen begge dage, og vil også informere om hvilken temperatur som er den rigtige for at fjernvarmeanlægget virker optimalt.

Kalundborg Forsyning har omkring 4700 private forbrugere.

Vandbar

Kalundborg Forsyning har også deres populære vandbar med på Kalundborgmessen, her vil der blive delt smagsprøver ud på rigtigt dejligt koldt vand.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 0