AnnonceLuk annonce
Få din yndlingsret leveret lige til døren

06-11-2020

Af Jens Nielsen

Øens Bagels ’N’ Juice tilbyder nu også sine kunder, at de kan bestille maden via en helt ny hjemmeside eller fra en app på telefonen. Maden kan også leveret lige til døren.

Øens Bagels ’N’ Juice har gjort det nemmere for deres kunder at bestille mad. En helt ny hjemmeside er i luften, hvorfra kunder i fred og ro kan bestille alt fra menukortet online, om det er en frisksmurt bagel eller sandwich, en bland selv salat eller en milkshake.

Kunden vælger også om se selv vil hente maden, eller den skal bringes ud, det er nemlig også en service som Øens Bagels ’N’ Juice tilbyder i hele postnummer 4400.

Og så tilbyder Øens Bagels ’N’ Juice hele 15 procent rabat på deres menukort når der bestilles online.

På udkig efter endnu en butik

Mohammed Yousef er rigtigt godt tilfreds, der er masser af kunder i butikken, og lige nu arbejder han på at åbne endnu en Bagels ’N’ Juice butik, men har endnu ikke bestemt hvor det skal være.

”Vi er på udkig efter en butik nummer to, som vi regner med at åbne i marts måned næste år, hvor det bliver er en overraskelse,” fortæller Mohammed Yousef, som også gør klart at det ikke bliver i Jyderup, her er nemlig åbnet en butik med helt samme koncept som Øens Bagels ’N’ Juice, men altså ikke noget som Mohammed Yousef vil kendes ved.

”vi er rigtig glade for, at kunderne kan se vores succes, det viser bare at vi gøre det rigtigt, så vi ser positivt på fremtiden,” siger Mohammed Yousef.

Den nye hjemmeside til bestilling af hele menukortet hos Øens Bagels ’N’ Juice findes på www.bagelsnjuice.dk


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0