AnnonceLuk annonce
Event mod mobning og ensomhed

06-10-2020

Anna Mortensen og Sussi Lodall fra TGU Fitness står bag eventen på søndag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

I forbindelse med Danmarks Mentale Sundhedsuge (uge 41), holder TGU et event i Tømmeruphallen, søndag d. 11. oktober, fra kl. 9:00 til 12:00. Her har du mulighed for at opleve bl. a. foredrag af Lotte Kiærskou, tidl. håndboldlandsholdspiller, Anna Gro Wajn, psykolog, og repræsentant fra DGI, Steen Ulrik Hansen.

Med overskriften ’Fællesskab og idræt - godt mod mobning og ensomhed’, sætter TGU fokus på, hvordan tager man bedst imod nye kammerater? Hvordan undgår man mobning og ensomhed? Hvad kan idræt gøre for fællesskabsfølelsen?

TGU's motto er: ’Her har vi plads til alle’ og har med støtte fra Velliv Foreningen sammensat et spændende program til søndagens event i Tømmeruphallen.

Her kan der bl.a. opleves et foredrag af Lotte Kiærskou, tidligere landsholdsspiller på håndboldlandsholdet og med et hav af DM, EM, VM og OL-medaljer i bagagen.

Der vil også være musikunderholdning med Feat. The band, Kalundborg Pigekor og der bliver dans fra Zumbaholdet.

Endvidere vil der være foredrag om ’Fællesskabets betydning i foreningslivet’ af Steen Ulrik Hansen, DGI, og et foredrag om mobning af børn af psykolog Anna Gro Wajn

”Vi i TGU, vil gerne sætte fokus på betydningen af fællesskab i foreningslivet. Bl. a. vil vi gerne gøre vores aktive medlemmer opmærksomme på at være gode kammerater, uanset alder. Ensomhed og mobning er vores fokus, og problematikken gælder alle aldersgrupper, og på tværs af de sociale lag,” fortæller Anna Mortensen, TGU Fitness formand og initiativtager.

”Ensomhed er et kendt fænomen i vores samfund. At opleve mobning giver ar på sjælen, derfor ser vi disse emner vigtige at tale om”, siger Anna Mortensen og fortsætter – ”Foreningens aktiviteter er fritidstilbud for vores medlemmer, men det er samtidig ´arbejdsplads´ bl. a. for instruktørerne. Vi har søgt Velliv foreningen, som arbejder på at fremme mental sundhed i arbejdslivet, om tilskud til initiativet, og det lykkedes os at få støtte derfra.”

TGU har gennemført flere arrangementer under corona og følger retningslinjerne nøje. Eventen d. 11. oktober, gennemføres som forestilling / foredrag og TGU sikrer sig, at der både er sprit, afstand og mundbind, hvis nogen skulle glemme.

Billet koster 25 kr., købes ved at sende 25 kr. til MobilePay 7382RS.

Program:

Kl. 09:00 Dørene åbner

Kl. 09:15 Åbningstale v/ TGU Fitness formand, Anna Mortensen

Kl. 09:35 "Fællesskabets betydning i foreningslivet" v/ Steen Ulrik Hansen, DGI

Kl. 09:55 Feat. The Band

Kl. 10:15 "Mobning blandt børn" v/ psykolog Anna Gro Wajn

Kl. 10:35 Kalundborgs Pigekor

Kl. 10:55 "Idræt: Godt mod ensomhed og mobning" v/ Lotte Kiærskou

Kl. 11:30 "Du er ikke alene" v/ TGU Zumba®

Kl. 11:50 Tak for i dag


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0