AnnonceLuk annonce
Stor interesse for åbning af Euro Outlets

18-11-2016

Festlig åbning af Euro Outlets i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Fredag formiddag slog Euro Outlets dørene op til en helt ny butik på Sct. Jørgensbjerg i Kalundborg.

Butikskæden Euro Outlets har i dag fredag åbnet deres femte butik, denne gang i Kalundborg på Sct. Jørgensbjerg 39, interessen fra kunderne var stor.

I første omgang er der tale om en pop up-butik, men tager kunderne godt imod konceptet, så bliver det til mere end en permanent løsning.

Og noget kunne type på at kunderne i Kalundborgområdet er vilde med Euro outlets, køen var meget lang inden dørene blev åbnet kl. 10 fredag formiddag, og der blev også hurtigt kø ved kassen for at betale for varerne, som kunderne havde fyldt i kurven.

Euro Outlets køber restpartier og restlagre op rundt i Europa og sælger efterfølgende varerne til under de normale markedspriser.

Blandt de mange forskelligartede varegrupper, man kan finde i Euro Outlets, er eksempelvis husholdningsartikler, legetøj, slik, isenkramvarer, tøj - også mærkevarer, og brugskunst, men også shampoo til bilen og en sexet forklæde til konen.

Den nye Euro Outlets er på hele 750 kvm. og er beliggende i de lokaler som senest har huset Byens Ishus og tidligere var det T. Hansen som havde forretning i lokalerne. Euro Outlets er nabo til Fitness Fokus.

De fire øvrige Euro Outlets ligger i Næstved, hvor man har hovedsæde, i Nakskov, i Nykøbing Falster og senest har man åbnet butik på Frederiksberg i København.

Bliv tilmeldt vores nyhedsbrev og få en e-mail hvergang der er nyt på TV-Kalundborg.dk, KLIK HERKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0