AnnonceLuk annonce
Et slag for brysterne

08-07-2019

Formand for Dameklubben i Kalundborg Golfklub, Anita Holm-Jensen. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Vejret var godt, da der blev afholdt Pink Cup i Kalundborg Golfklub lørdag den 22. juni til støtte for kampen mod brystkræft. De 77 fremmødte fik nogle dejlige timer på golfbanen.

Der blev indsamlet 28.223 kr. til Pink Cup i Kalundborg Golfklub lørdag den 22. juni ved salg af lotteri lodder, pink cup t-shirt, klubpoloer, auktion af kunsttryk og maleri samt til sidste matchfee ved forskellige golfmatcher i klubben. Der var salg af klubpoloer frem til d. 30. juni, hvilket alene indbragte 3.000 kr.

”Dameklubben er utrolig stolte over at kunne sende dette beløb til kræftens bekæmpelse,” fortæller Anita Holm-Jensen, der er formand for Dameklubben i Kalundborg Golfklub.

Efter matchen var der fællesspisning på den pink-pyntede terrasse ved klubhuset, og efter spisningen var der auktion over et kunsttryk af Peter Bastian samt et maleri af den lokale golfspiller, Tove Huniche. Sidstnævnte indbragte alene 1.600 kr. Herefter blev de mange lotterigevinster udtrukket. Dameklubben takkede ydermere alle sponsorer samt de fremmødte for den store opbakning, og præmier til de bedste i rækkerne blev uddelt. 

De tre bedste i rækkerne blev:

A-rækken Dame:

1. Berit Smith, 40 point

2. Karin Holm, 38 point

3. Anita Holm-Jensen, 36 point

B-rækken Dame:

1. Janni Neumann Falster, 31 point

2. Helle B. Wahlberg, 30 point

3. Karina Sommer, 30 point

A-rækken Herre:

1. Max Anthoni, 41 point

2. Bent-Aage Nielsen, 40 point

3. Mogens f. Hansen, 37 point

B-rækken Herre:

1. Jens Hee, 36 point

2. Jens Jørgen Ostermann Høy, 36 point

3. Michael Gildberg Maack, 35 point


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0