AnnonceLuk annonce
Video: Et overflødighedshorn af lækkerier

09-11-2016

300 kunder stod i kø for at komme ind og smage de mange lækkerier. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kvickly Kalundborg inviterede tirsdag aften deres kunder til en spændende gourmetaften med en lang række af lækkerier.

En lille halv time før dørene blev lukket op til aftenens madoplevelser var der kø på den røde løber foran det lokale varehus, 300 kunder var mere end klar til at bevæbne sig med tallerken, glas og bestik og så ellers bevæge sig rundt til de 40 stande der var placeret rundt i hele Kvickly varehuset, hvor personale og leverandører stod klar til at dele ud af mad og drikke.

Varehuschef Kirsti Thygesen bød de mange gæster velkommen og informerede bl.a. om den nye Coop app som er medlemskortet til alle coop butikker, på din smartphone.

Efter velkomst var det tid til at smage på lækkerierne, gæsterne kunne bl.a. opleve, vin, øl, julebryg, rom, portvin, whisky, Krogmodnet oksehøjreb, Bornholmergrisen, Frijsenborg de 5 gaarde, Künigunde ostespecialiteter, Mejnerts Mølle, frugt og grønt, chokolade, delikatessens specialiteter, bagerens hjemmelavede Meyer brød,  bistroens serranoskinke med grønkålspesto, hjemmelavet ris ala mande, Spangsberg, Storøhage, luxusgløgg, samt varer fra lokale leverandører, og meget mere.

Udover de mange specialiteter bød aftenen også på underholdning ved Nida Jazzband og en dygtig tryllekunstner.

 

Video: Jens NielsenKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
13225