AnnonceLuk annonce
Et eldorado af smagsprøver og tilbud

27-10-2016

Kvickly deler rundhåndet ud af vin på Kalundborgmessen igen i år. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Weekendens Kalundborgmesse vil, traditionen tro, byde på rigtigt mange tilbud, smagsprøver og konkurrencer. Der ventes mere end 10.000 besøgende.

I den kommende weekend 29. og 30. oktober, vil Kalundborghallerne summe af liv når Kalundborgegnens Erhvervsråd afvikler den årlige Kalundborgmesse, en forbrugermesse hvor der bydes på mere end 200 stande fra forretnings- og erhvervslivet i Kalundborg Kommune, men også enkelte firmaer uden for kommunen er med på messen.

Udstillerne er en god blanding af helt nye udstillere som aldrig har været med før, og udstillere som gentagne gange har deltaget. I den sidste gruppe er bl.a. Kalundborg forretningen Fionas Verden som plejer at være en af messens mest populære med salg af flødeboller og lækkert chokolade.

Sidste år solgte Hanne Mølsmark, indehaver af Fionas Verden, hele 2500 flødeboller og måtte melde udsolgt midt på eftermiddagen søndag.

”Det kommer ikke til at ske i år, vi er bevæbnet til tænderne med flødeboller, så kunderne kan bare komme”, griner Hanne Mølsmark.

Kalundborg Pava Center er også en af gengangerne på messen, i gen i år har Lars Nielsen et godt tilbud til messegæsterne på rustbeskyttelse af bilen, men han vil også fortælle om en nyhed, hvor bilens hulrum og undervogn er dokumenteret på video, filmen leveres til kunderne på en usb nøgle.

Har du taget stilling?

Har du taget stilling?, sådan spørger bedemand Jeanette Willers, som også er med på messen, de nærmeste kan have svært ved at tage stilling for dig, derfor er det måske en god ide at få en snak med bedemanden under hyggelige forhold på Kalundborgmessen.

Kalundborgmessen viser rigtigt mange forskellige brancher, fx er personalet fra Profil Optik i Kalundborg klar med store rabatter på ’lifestyle briller’, hos Punkt 1 præsenteres et helt nyt overvågningssystem af hjemmet, styret fra mobillen, og Bøggild Have og Anlæg viser den sidste nye trend inden for planter og belægninger.

En af de helt nye udstillere som ikke tidligere har deltaget på Kalundborgmessen er Wirz Ure & Smykker fra Høng.

”Hvorfor skal vi ikke prøve at være med på Kalundborgmessen”, spurgte en af vores medarbejdere, så nu prøver vi det, vi har i forvejen rigtigt mange kunder fra Kalundborg”, fortæller Lotte Sørensen, der er indehaver af Wirz Ure & Smykker.

Ud over ure og smykker har Høng forretningen en del julepynt med, ligesom smykkefirmaet Kranz, der sælger stålsmykker, er med på standen hos Wirz Ure & Smykker.

Kalundborg Kommune er selvfølgelig også med på Kalundborgmessen, stort set alle afdelinger er repræsenteret så borgerne kan møde kommunen i øjenhøjde.

Smagsprøver

Når trangen til lidt mad og drikke melder sig er det en god ide at besøge den store Kvickly stand, her bydes der på smagsprøver på slagterens hjemmelavede hamburgerryg, spegepølse og sylte, mens bistroen deler ud af forskellige lækkerier og bageren har den hjemmelavede kransekage med. Det hele kan skyldes ned med smagsprøver på mange forskellige dejlige vine.

Kalundborgmessen 2016 har åben lørdag fra 10 til 17 og søndag fra 10 til 16. Der er gratis entre.

Se hele programmet for messen, KLIK HERKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0