AnnonceLuk annonce
Et nyt kapitel begynder 

23-06-2021

Tirsdag var der dimission for 10. klasse på Allikelund Gymnasium, og der blev, traditionen tro, uddelt legater til de elever, der havde gjort noget særligt i løbet af året. Privatfoto.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Til tonerne af sangen ’’Livstræet’’ var der tirsdag dimission for alle 10. klasses elever på Allikelund Gymnasium. Lærerne havde øvet sig, og det var dem, som spillede og sang sammen med alle elever og gæster. Sangen passede også rigtig fint til denne dag, da rektor Karen Marie Christensen i sin tale lagde vægt på, at de unge havde haft et godt sammenhold på kryds og tværs. 

Rektor sluttede sin tale af med at sige: ’’I dag afslutter I jeres 11. skoleår, og den første del af skolelivet er slut. For de fleste af jer starter et nyt skoleliv lige om lidt, idet I efter en velfortjent sommerferie begynder på en ungdomsuddannelse. For flere af jer bliver det et gensyn med Allikelund. Det er vi virkelige glade for. I begynder nemlig her hos os igen, men nu på HHX, HTX, EUD eller EUX. For andre af jer skal I efter sommerferien på STX, HF, en erhvervsuddannelse eller måske noget helt andet. Jeg vil på Allikelund Gymnasium - K10’s vegne ønske jer alle sammen rigtig god vind. Jeg håber inderligt, at I glæder jer til det, I hver især har valgt efter K10, og til det videre liv, der venter jer lige om hjørnet.’’Herefter overrakte skolens lærer afgangsbeviserne, og de understregede bl.a. over for eleverne og deres familier, at de havde haft mange gode stunder med de unge mennesker. Traditionen tro, blev der også uddelt legater til de elever, der havde gjort noget særligt i løbet af deres år på Allikelund Gymnasium. Legatgiverne og modtagerne var:

  • 500,- fra Allikelund Gymnasium til ’’Årets fighter’’: Nina Rosa Marie Christiansen
  • Biografbillet fra Allikelund Gymnasium til ’’Mindste fravær’’: Mathilde Dehn Thomsen
  • Biografbillet fra Allikelund Gymnasium til ’’Mest imødekommende’’: Maurice Beenfeldt Andersen
  • Biografbillet fra Allikelund Gymnasium til ’’Den man altid kan regne med’’: Lasse Dyrlund Christensen

Bagefter var der trængsel ved selfie-væggen. Hvor der var god snak og hjemmebagt kransekager med bobler. 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0