AnnonceLuk annonce
Et lille bær der gør en stor forskel

31-01-2019

Købmand Peter Egebæk med sotimentet af aroniabær hos Meny Kalundborg. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Meny Kalundborg sætter i dag torsdag fokus på Aroniabærret, som har et skyhøjt indhold af antioxidanter. Demonstration og gode tilbud i butikken.

Aronia kaldes af mange for et decideret ”superbær”. Det skyldes flere forskellige ting, men navnligt spiller dets skyhøje indhold af antioxidanter ind. Aronia indeholder desuden også mange vitaminer. Tilsammen giver disse indholdsstoffer det lille bær evnen til at styrke dit immunforsvar og hindre din aldringsproces.

Blåbærret har i mange år været anset som et af de sundeste bær på grund af sit naturlige indhold af antioxidanter. Men Aronia bærret indeholder tre gange så mange antioxidanter som blåbærret.

I dag torsdag d. 31. januar mellem kl. 11 og 15 sætter Meny Kalundborg fokus på det lille bær. En repræsentant vil fortælle om bærrets gode egenskaber, lige som der vil være smagsprøver, og ved køb af Aronia saft får man en lille ekstra flaske med U/B, lige som der gives 20% rabat på hele sortimentet hos Meny Kalundborg.

I dag dyrkes de super sunde bær også herhjemme i Danmark. Der er derfor rige muligheder for at skaffe dem, både friske, som pulver eller som saft. Og gudskelov for det! Aroniabær er nemlig så sunde, at alle bør inkludere dem i deres kost.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0