AnnonceLuk annonce
Billedserie: Et helt unikt julemarked

24-11-2018

Julemanden delte godter ud til de mindste. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Julemarkedet på Stejlhøjhus er noget helt unikt, alt er fremstillet på egne værkstedet og folk står i kø for at komme ind.

Når Stejlhøjhus inviterer til julemarked, plejer der at være kø ved indgangen, og sådan var det selvfølgelig også i år, hvor det populære julemarked slog portene op kl. 10 lørdag formiddag.

Straks strømmede de mange gæster ind på de forskellige værksteder og ind i gartneriet, for at sikre sig nogle af de helt unikke ting som borgerne på de beskyttede værksteder har fremstillet.

Gartneriet solgte alt i gran, adventskranse, juledekorationer og blomster, mens der traditionen tro også var run på keramikværkstedet.

”Vi har rigtigt mange nyheder i år, og jeg tror at vores nye julehjerter bliver et hit, og så selvfølgelig vores skæve huse som vi har solgt siden 2001, men som hvert år lige for en ny drejning,” sagde Karina Boye, leder af keramikværkstedet på Stejlhøjhus, i en meget kort pause mellem de mange ekspeditioner.

CSU-voksenskolen, Møllebakkegården, Sofievej, Raklevgården og Solsikken, var nogle af de stande man kunne besøge, og her blev solgt mange fine juleting og brugskunst. De mange fine ting, der bliver produceret på Stejlhøjhus, og solgt til julemarkedet, kan faktisk også købes i hverdagen, hvis man kigger forbi i dagtimerne.

Julemarkedet bød selvfølgelig også på musik og muligheden for at købe gløgg og æbleskiver.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0