AnnonceLuk annonce
Et efterår fyldt med oplevelser

20-08-2019

Pernille Aalund er en af de mange, der besøger et forsamlingshus i Kalundborg Kommune i løbet af efteråret. 

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Nu er der igen tilbud fra forsamlingshusene, hvor der i efteråret vil være mulighed for at lytte til foredrag, høre musik og deltage i fællesspisninger. 

Mulighederne er mange, når ’Liv I Forsamlingshusene’ endnu engang står klar med spændende tilbud, koncerter og foredrag, der kan opleves i et af de mange forsamlingshuse i Kalundborg Kommune. 

Alle tidbuddene blev offentliggjort i weekenden samtidig med, at Kalundborg Bibliotekernes arrangementskatalog udkom. Har man endnu ikke fået fingrene i det populære katalog, kan man stadig nå at hente det på et af bibliotekerne. 

Lokale ildsjæle af stor betydning 

Det er først og fremmest forsamlingshusenes fællesråd og forsamlingshusene i Kalundborg Kommune, der er ansvarlige for, at borgerne nu igen har mulighed for kulturelle input i kommunes landdistrikter, helt fra Røsnæs i nord til Solbjerg i syd. Uden lokale ildsjæle, ville projektet ikke kunne tilbyde de mange forskelligartede foredrag, koncerter og fællesspisninger. Kalundborg biblioteker er stolte over, at få del i den energi, som forsamlingshusenes frivillige ildsjæle besidder.

Et udpluk af arrangementer i efteråret: 

I Solbjerg Forsamlingshus kan man den 30. oktober opleve Pernille Aalund, der afholder foredraget ”Hvad du ønsker, skal du få”. Det tager udgangspunkt i hendes bog af samme navn. Pernille stiller spørgsmålet: ”Hvorfor lade sig nøje?” - og giver en række redskaber til, hvordan man kan føre sine drømme ud i livet. 

Løve Forsamlingshus har eksklusivt fået fat i Ulf Pilgaard til den 5. november, der kommer og gør status over sine over 50 års virke i film, teater og revyer. 

Som en hyldest til Danmarks nationalskjald, gæster Danmarks bedste Kim Larsen entertainer Ole Gas forsamlingshuset i Gl. Svebølle i slutningen af november, hvor der også er mulighed for at deltage i fællesspisning inden Ole Gas går på scenen, og fortolker Kim Larsen. 

Lotte Riisholt inviterer til fællesspisninger og koncert i Kirke Helsinge og Værslev forsamlingshus, og biolog Anders Kofoed kommer til Jorløse og fortæller om menneskets udvikling. Alt dette, er blot udpluk af de mange arrangementer og fællesspisninger, der i den kommende sæson finder sted i et af de 19 forsamlingshuse i Kalundborg, som i denne sæson overgår i både antal og mangfoldighed. 

Arrangementerne kan også ses på www.kalundborglif.dk, hvor man kan se priser og oplysninger om, hvordan der bookes billetter. Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0