AnnonceLuk annonce
Et brag af et koncert tilbud på Black Friday

29-11-2019

Af Jens Nielsen

Kino Den Blå Engel er klar med et super Black Friday tilbud, hvor der kan spares 50% på billetterne til koncerten på onsdag med Signe Svendsen og Mathilde Falch.

Signe Svendsen og Mathilde Falch er gået sammen om at lave en eksklusiv turné i december, hvor publikum får mulighed for at opleve de to sangskrivere på nært hold.

Fra hver deres ståsted i livet og med hver deres lyd, har de begge markeret sig stærkt i Danmark de senere år, og er nu fælles om at give publikum en ny oplevelse af deres sange.  Folk kan forvente sig en aften i godt selskab med gode sange, vedkommende historier, livserfaring og et glimt i øjet.

Onsdag d. 4. december kl. 20 står Signe Svendsen og Mathilde Falch på scenen i Kino Den Blå Engel, og som et brag af en koncert tilbud tilbyder biografen i dag fredag, 50% rabat på billetterne.

For at få del i det gode koncert tilbud skal du købe billetten i Kino Den Blå Engel i dag fredag mellem kl. 14.45-21.25.

Mathilde Falch

Mathilde Falch skriver nærværende, personlige og catchy rocksange på dansk.

Siden Mathilde Falch udgav sin første single i 2009 har hun turneret Danmark rundt. Sammen med sit band, som duo og soloartist og har hun bygget sit navn solidt op på landets spillesteder. i 2017 udgav Mathilde sit 4. album “Som Børn På Ny”, der har modtaget fantastiske anmeldelser.

Signe Svendsen

Med en stærk stemme og et helt særligt nærvær på scenen, står Signe

Svendsen solidt som en vedkommende sangskriver på den danske

musikscene.

Hun er en sikker entertainer, der er i stand til både at røre og underholde sit publikum.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0