AnnonceLuk annonce
Et brag af en efterårs koncert

12-09-2017

Af Jens Nielsen

Som lynet fra en skyfri himmel, bragede NOAH i 2013 ind på den danske musikscene med hits som ’Alt Er Forbi’, ’Over Byen’ og ’Det’ Okay’. Og det må siges at være gået mere end okay, lørdag d. 7. oktober giver han koncert i Svebøllehallen.

Der er lagt op til et brag af en efterårskoncert når et af de hotteste popnavne, NOAH, giver koncert i Svebøllehallen, lørdag d. 7. oktober.

Billetterne til NOAHs akustiske efterårskoncerter landet over bliver revet væk, derfor håber Johnny Elmelund, som står bag koncerten  i samarbejde med støtteforeningen for Svebølle Boldklub, OLD SBI, også at der er stor interesse for at høre HOAH i Svebøllehallen.

”Vi håber på at kunne sælge omkring 400 billetter, og der er allerede godt gang i billetsalget, og ved at afholde koncerten i Svebøllehallen regner vi med at det kan trække folk fra både Jyderup, Mørkøv og Holbæk”, fortæller Johnny Elmelund.

Koncerten i Svebøllehallen kan opleves både med og uden spisning, der er 300 billetter til salg med spisning, hvor der serveres velkomstdrink, en forret og buffet med flere slags kød og tilbehør, samt dessert.

Toppen af Poppen

NOAH aka Troels Gustavsen brændte igennem i musikprogrammet Toppen Af Poppen på TV2. Her har Gustavsen markeret sig med stærke og unikke fortolkninger af bl.a. Gnags, Ida Corr og senest Djames Braun.

NOAH er fast leverandør af dansksproget pop fra allerøverste hylde og de ærlige tekster løftes af sangerens helt unikke klang, der gør at man aldrig i tvivl, om man hører en NOAH sang. Dette efterår har danskerne for alvor fået sat ansigt på den unge mand bag NOAH, der siden 2012, har givet os nogle af landets største hits på dansk. ­ et efterår, som desuden også byder på ekstrakoncerter og udsolgte shows landet over.

Billetterne er sat til salg på www.billetto.dk samt hos Punkt 1 Kalundborg på stejlhøj.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0