AnnonceLuk annonce
Et (jule)hjerte af guld

21-12-2016

Lone Ammundsen med de mange varer som skal gøre julen nemmere for tre familier. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Lone Ammundsen, Kalundborg, må siges at have et (jule)hjerte af guld, for tredje år i træk gør hun det muligt for trængte familier at holde jul.

Tre lokale familier, alle enlige med børn, og som måske ikke har det så nemt som gennemsnittet af danske familier får nu en juleaften med både mad og gaver, takket være Lone Ammundsen, der gennem julehjaelpen.dk har valgt at hjælpe de tre lokale familier.

Venner og butikker støtter

Lone Ammundsen har fået stor opbakning til sit hjælpeprojekt, dels fra familie, venner og bekendte der har doneret penge, men også fra en lang række af lokale forretninger som har doneret mad og drikke samt blomster og gaver.

”Jeg er helt overvældet over den interesse familie, venner og lokale forretninger har ydet”, siger Lone Ammundsen, og fortsætter, ”jeg har via sms haft kontakt med de tre familier som får hjælp i år, og fælles for dem alle er det kontanthjælpsreformen som er årsag til at de har været nødt til at søge hjælp for at kunne holde jule aften”.

Lone Ammundsen har de sidste par dage været rundt i byens forretninger for at samle alle varer og gaver ind til de tre familier som skal bruges for at kunne holde en juleaften, lige fra and, flæskesteg, kartofler, mælk, fløde, slik, blomster og gaver. Det hele bliver pakket i kasser og onsdag kører Lone Ammundsen ’julepakken’ ud til de tre familier, som alle bor i Kalundborg Kommune.

For at juleaften skal blive komplet er der også sørget for gaver til alle i familien, og en flot buket blomster til ’mor’.

Selm om Lone Ammundsen nu i tre år har sørget for at andre kan få en værdig juleaften er hun klar til at gøre en forskel igen til næste år.

”Jeg er helt sikkert klar igen til næste år, og det tror jeg også familie og venner er, og så er det vigtigt at mine børn oplever at man godt må hjælpe andre som ikke har de samme muligheder som en selv”, siger Lone Ammundsen.

julehjaelpen.dk

Julehjælpen formidler med stor glæde kontakt mellem donorer og værdigt trængende familier i hele Danmark.

Du kan via Julehjælpen enten donere eller ansøge om hjælp i form af legetøj, tøj, gavekort og alle de mange andre genstande, der bliver doneret af private samt virksomheder.

Følgende har deltaget i hjælpearbejdet:

Den Lille Blomsterbutik, Kristensens Isbar, Kontoret, Vero Moda, Bech Menswear, Rema 1000 Slagelsevej, Selma Klip, familie, venner og bekendte.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0