AnnonceLuk annonce
Erhvervsrådet flytter til andre lokaler

12-04-2017

Kalundborgegnens Erhvervsråd flytter til lokalerne oven over Føtex i Bredgade. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Efter flere års søgen, har Kalundborgegnens Erhvervsråd nu fundet nye lokaler. Kontrakten er netop underskrevet.

De seks medarbejdere hos Kalundborgegnens Erhvervsråd har i mange år haft til huse i lejet lokaler på Vestre Havneplads, de seneste år har pladsen været meget trang, men nu er kontrakten underskrevet til et nyt lejemål.

Kalundborgegnens Erhvervsråd rykker lige omkring 1.juni ind i de tomme kontorlokaler oven på Føtex i Bredgade, her kommer erhvervsrådet til at råde over hele 395 kvadratmeter, mod 167 i det nuværende lejemål.

”Pladsen på Vestre Havneplads har i flere år været trang, både til medarbejderne, men i sær har vi manglet mødefaciliteter, det får vi nu, og faktisk bliver der også plads til en række kontorarbejdspladser som kan lejes ud til iværksættere”, fortæller Hans Søie, erhvervsdirektør i Kalundborgegnens Erhvervsråd.

Håndværkerne rykker snart ind på førstesalen over Føtex, hvor der skal males og lægges et nyt trægulv. Ved indgangsdøren ud til parkeringspladserne bliver der lavet en glas karnap, så det tydeligt fremgår hvor indgangen til Erhvervsrådet er.

Lokalerne på 1.salen over Føtex har tidligere huset SMJ Revision, men har i de sidst par år stået tomme. Det er Dansk Supermarked som lejer lokalerne ud til Kalundborgegnens ErhvervsrådKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0