AnnonceLuk annonce
Erhvervsråd inviterer til debat og valgflæsk

10-05-2019

Chefredaktør for Børsen Niels Lunde, styrer slagets gang. Foto: Børsen

Af Jens Nielsen

Kalundborgegnens Erhvervsråd inviterer til politisk debat om udviklingen i erhvervslivet i Nordvestsjælland. Efter mødet serveres stegt flæsk.

Chefredaktør for Børsen Niels Lunde, styrer slagets gang og sørger for, at spørgsmål fra salen bliver stillet til panelet, når Kalundborgegnens Erhvervsråd, tirsdag d. 21. maj kl. 17.00 – 20.00 på Postgården i Kalundborg, inviterer spidskandidaterne fra alle opstillingsberettigede partier til debat om udviklingen i erhvervslivet i Nordvestsjælland. 
”Vi lægger op til en aften, hvor hver kandidat har et par minutter til kort at præsentere sig selv. Derefter vil vi bede hver kandidat svare på enkelte spørgsmål vedrørende erhvervspolitiske emner; det kunne være infrastruktur, grøn omstilling, uddannelse, skatter og afgifter, administrative byrder, iværksætteri eller lignende. I denne del af debatten vil der også være mulighed for spørgsmål fra salen. 

Vi håber på, at det bliver en aften, hvor vi får en lidt mere grundig debat af nogle af de emner, som er centrale for erhvervslivet. Derfor håber vi, at erhvervsledere og medarbejdere vil være med til at sætte fokus på erhvervslivet på Kalundborgegnen. Jo bedre politikerne kender styrker og svagheder i erhvervslivet på Kalundborgegnen, jo bedre kan de tale vores sag på Christiansborg,” skriver erhvervschef Jens Lerager i indbydelsen til medlemmerne af erhvervsrådet.

Foreløbig er følgende navne på plads:

Jacob Jensen, Venstre, Jeppe Jakobsen, Dansk Folkeparti, Jeppe Sørensen, Radikale Venstre, Jonas Ghiyati, Socialistisk Folkeparti, Kristian Gylling, Alternativet, Laura Lindahl, Liberal Alliance, Martin Nordstjerne Rasmussen, KlausRiskærPedersen, Rasmus Horn Langhoff, Socialdemokratiet. Derudover er der tilsagn fra De Konservative og Enhedslisten om at sende en kandidat. 

Efter debatmødet serveres stegt flæsk med persillesovs.

Tilmelding senest den 19. maj til Kalundborgegnens Erhvervsråd.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0