AnnonceLuk annonce
Erhvervslivet til politisk debat og flæsk

22-05-2019

Kandidater fra 12 af de 13 opstillingsberettigede partier til den kommende folketingsvalg, stillede op til debat med erhvervslivet. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborgegnens Erhvervsråd inviterer tirsdag aften til politisk debat om udviklingen i erhvervslivet i Nordvestsjælland. Efter mødet blev der serveret stegt flæsk.

12 af de i alt 13 opstillingsberettigede partier til den kommende folketingsvalg var tirsdag aften mødt op på Postgaarden i Kalundborg, til politisk debat med erhvervslivet, kun Stram Kurs var ikke til stede. Efter debatmødet blev der budt på stegt flæsk med persillesovs, og om det var den politiske debat eller det stegte flæsk som trak godt 70 tilhørere til, skal være usagt.

Chefredaktør for Børsen Niels Lunde, styrede debatten, som kom til at handle om uddannelse, iværksættere, rekruttering af arbejdskraft, men også om infrastruktur.

Om motorvejen til Kalundborg sagde Jacob Jensen, Venstre, bl.a.,

”Der er lavet en politisk aftale, som jeg håber også står efter et folketingsvalg uanset hvordan mandaterne fordeler sig, men lokalt skal vi kæmpe med alt hvad vi kan, for en ting er en politisk aftale, men den skal altså stemmes igennem i folketingssalen før den tæller.”

Rasmus Horn Langhoff, Socialdemokratiet, var stor fortaler for flere uddannelsesinstitutioner til Vestsjælland og kæmper for at få en maskinmester uddannelse til Kalundborg.

Fra tilhørerne blev der stillet en række spørgsmål til politikerne, bl.a. spurgte borgmester Martin Damm om hvor skal arbejdskraften komme fra?

”Dem der taler om, at vi skal være mange flere offentligt ansatte, de må også have en plan for, hvor skal de komme fra, hvis ikke de skal tages ud af det private,” spurgte Martin Damm.

Niels Lunde sluttede aftenens debat af med at sige,

”Det har været en super god debat, i virkeligheden er i jo meget enige, i er alle positive over for at gavne egnens iværksættermiljø, og i er alle sammen enige om at ville tiltrække uddannelser til området, to vigtige ting.”Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0