AnnonceLuk annonce
Erhvervslivet fejres ved stort awardshow

19-02-2020

Personalet fra Kalundborgegnens Erhvervsråd, fra venstre, Jens Lerager, David Hindberg, Otto Aagaard og Rikke Dybkjær Meltz, godt igang med at arrangere det store awardshow. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborgegnens Erhvervsråd kan i år fejre 30-års jubilæum, det fejres ved et stort awardshow midt i april på Den Gamle Sukkerfabrik i Gørlev, hvor bl.a. en række erhvervsvirksomheder skal hædres.

I 1990 samledes en gruppe driftige erhvervsfolk på færgen Peder Paars, med det mål at skabe vækst og udvikling for erhvervslivet på Kalundborgegnen.

Det er nu 30 år siden, og derfor inviterer Kalundborgegnens Erhvervsråd alle erhvervsfolk i Kalundborg Kommune til et kæmpe Awardshow fredag d. 17. april på Den Gamle Sukkerfabrik i Gørlev.

”Vi fejrer 30-års jubilæet sammen med kommunes øvrige erhvervsforeninger i Gørlev, Høng, Hvidebæk og Vores Kalundborg, for i tidernes morgen var det jo fem kommuner som gik sammen om at oprette Kalundborgergens Erhvervsråd, og det samarbejde fungerer stadigvæk godt det vil vi gerne fejre, så derfor er alle erhvervsvirksomheder i kommunen velkommen, også uden at være medlem af en erhvervsforening,” fortæller erhvervschef Jens Lerager.

I forbindelse med jubilæumsfesten i Den Gamle Sukkerfabrik vil der for første gang nogensinde, blive uddelt en række priser til erhvervslivet.

Dels en hovedpris til en virksomhed der har succes og har markeret sig i lokalsamfundet, en iværksætterpris, en pris til en virksomhed der tager et socialt ansvar, en studie og samarbejdspris, en pris for byliv og oplevelser og endelig en radiomastepris til en virksomhed der har formået at sætte Kalundborg på landkortet uden for kommunegrænsen.

Det er en række lokale virksomheder som er sponsorer for det store erhvervsshow.

Der er plads til 250 deltagerne til awardshowet, hvor der bydes på lækker mad fra Mia Reesen, lokale vine fra Dyrehøj Vingaard, underholdning i topklasse og med TV-vært og iværksætter Emil Thorup til at binde det hele sammen.

Erhvervschef Jens Lerager håber at jubilæums awardshowet bliver en succes, så det kan blive en årligt tilbagevendende begivenhed, at fejre erhvervslivet og uddele en række priser.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0