AnnonceLuk annonce
Erhvervscafé med fokus på DM i Skills 2022

16-08-2020

Tirsdag den 1. september kl. 15.00-16.30 inviterer SYMB og Kalundborgegnens Erhvervsråd til Erhvervscafé. Formålet med caféen er at bidrage til etablering og vedligeholdelse af netværk, og øge samarbejdsgrundlaget på tværs af virksomheder og organisationer. Ved næste Erhvervscafé fortæller borgmester Martin Damm og Steffen Lund, direktør for EUC Nordvestsjælland, om DM i Skills 2022.

Med et ønske om at fremme de faglige netværk og samarbejder i det lokale erhvervsliv, er planen, at SYMB og Kalundborgegnens Erhvervsråd fremover holder Erhvervscafé som en fast aktivitet den første tirsdag i hver måned. Her kan alle erhvervsaktører, som gerne vil booste eller vedligeholde deres arbejdsnetværk, være med. Ved hvert arrangement vil der være et relevant, interessant oplæg, der har til hensigt at skabe debat og samtale mellem deltagerne. Og det vil der også være ved caféen den 1. september.

Med over 50.000 besøgende er der lagt op til et stort event, når DM i Skills 2022 afholdes i Høng. Fra hele landet valfarter de dygtigste elever, for at konkurrere om at være bedst indenfor deres fag. Eftersom afholdelsen af DM i Skills fremmer erhvervsdannelse i kommunen, vil Martin Damm og Steffen Lund sammen fortælle om eventen. Noget af det de vil komme ind på, er en fortælling om hvad der kan vente virksomheder og borgere i Kalundborg i forbindelse med eventet. Herunder hvilke aktiviteter man vil kunne opleve og hvordan DM i Skills også er en rekrutteringsplatform for unge mennesker. At få eventet hertil er i direkte tråd med en klar satsning på uddannelse i kommunen. En satsning der relaterer sig til regionens målsætninger, der lyder på, at mindst 25 procent af ungdomsårgangene vælger en ungdomsuddannelse i 2020, og minimum 30 procent i år 2030.

Alt dette kan man høre mere om til Erhvervscaféen, hvor SYMBaren også vil være åben for køb af kaffe og kolde drikke. Arrangementet har plads til 50 personer og der tages naturligvis hensyn til alle gældende retningslinjer om god hygiejne og afstand. Erhvervscaféen foregår i SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg – lige på stationen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0