AnnonceLuk annonce
Erhvervscafé - den enes rest, den andens ressource

13-06-2021

Sekretariatschef Lisbeth Randers fortæller om Kalundborg Symbiosen. Privatfoto

Kalundborgegnens Erhvervsråd og SYMB afholder endnu en Erhvervscafe i SYMB. Denne gang er det 15. juni kl. 15:00, hvor sekretariatschef Lisbeth Randers kigger forbi og fortæller om Kalundborg Symbiosen; Et lokalt netværk, der taler ind i mange af de globale dagsordner om mere bæredygtig produktion.

Kalundborg Symbiosen spiller en vigtig rolle for tiltrækning af nye virksomheder, der ser sig selv som del af ressourcesamarbejdet, med Chr. Hansen som det seneste eksempel. Lisbeth vil også komme ind på nye projekter i Symbiosen, samt en ny organisering af arbejdet.

Verdens første industrisymbiose ligger lige her i Kalundborg og har udviklet sig løbende over de sidste 50 år. Samarbejdet mellem virksomhederne i symbiosen giver gensidige økonomiske og miljømæssige fordele for alle parter. Selve hovedprincippet er, at en reststrøm i en virksomhed bliver til en ressource i en anden.

SYMB og Kalundborgegnens Erhvervsråd afholder fælles erhvervscafé den første tirsdag hver måned kl. 15.00-16.30. Formålet med caféen er at bidrage til etablering og vedligeholdelse af personlige netværk, samt øge samarbejdsgrundlaget på tværs af virksomheder og organisationer. Til erhvervscaféerne vil der være et relevant indlæg til at informere og skabe debat. Caféen i SYMB vil være åben og ud over kaffe, kan der købes kolde drikke. Der er planlagt følgende andre møder:

  • Den 7. september – Camilla Wang, Rektor ved Professionshøjskolen Absalon
  • Den 5. oktober – Anette Birk, Biomanufacturing Project House

Der er plads til 50 personer. Adressen er SYMB, Banegårdspladsen 2, 4400 Kalundborg – lige på stationen. Grundet COVID-19 restriktioner, skal man vise gyldigt Coronapas.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0