AnnonceLuk annonce
Erhvervsbyggeri skyder i vejret

20-11-2019

På fredag er der rejsegilde. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Obel Transport A/S Kalundborg, er i gang med et stort erhvervsbyggeri på Flakagervej i Kalundborg. Her opføres vognmandsfirmaets nye domicil, indeholdende værksteder og administration. På fredag er der rejsegilde.

Arbejdet med at bygge det 1100 kvm. store erhvervsbyggeri til Obel Transport A/S på Flakagervej i Kalundborg, skrider frem helt efter tidsplanen.

Det er faktisk kun godt et par måneder siden at der blev gravet og støbt grund. Nu er byggeriet nået så langt at der afholdes rejsegilde nu på fredag d. 22. november mellem kl. 13 og 16, hvor der bydes på pølser, øl, vand og kaffe og kage.

Byggeriet kommer til at rumme tre store værkstedslinjer samt firmaets administration i to etager på hver 180 kvadratmeter, på den 23.500 kvadratmeter stor erhvervsgrund på Flakagervej.

Vognmand Peter Obel oplyser at værkstedet skal stå klar til indflytning 1. januar, og til februar rykker administrationen så ind i de nye lokaler, mens udenoms arealerne først gøres færdig til foråret.

Lokale håndværkere

Det er KT Erhvervsbyg i Give, der en af Obel Transports store kunder, som har fået opgaven i totalentreprise med at opføre det nye firmadomicil for Obel Transport A/S, men vognmandsfirmaet har betinget sig at der anvendes lokale håndværkere i den udstrækning det er muligt.

Opgaverne er derfor blevet fordelt mellem PT Beton, Houg Aps, Multi-Tech og Moderne VVS


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0