AnnonceLuk annonce
Erhverv, handel og kultur sammen om dronningebesøg

16-05-2017

Publikum kan bl.a. opleve gardehusarerne i gaderne i Kalundborg i forbindelse med H.M. Dronningens besøg. 

Af Jens Nielsen

Handels- erhvervslivet og større kulturelle arrangementer skal spille bedre sammen, derfor har Kalundborg Bys Byforum sat sig for at koordinere. Dronningens besøg er første opgave.

Flere oplever med jævne mellemrum at der faktisk har været afholdt et arrangement i kommunen, som de måske burde have været en del af, men så er det jo for sent når det er overstået, derfor har Kalundborg Bys Byforum sat sig for at få koordineret de rette oplysninger ud til såvel handels- som erhvervslivet.

I Kalundborg Bys Byforum sidder bl.a. Handelsstandsforeningen, Håndværkerforeningen, Erhvervsrådet og borgmester Martin Damm.

Mandag formiddag var der indkaldt til møde for alle interesserede for at høre mere om Dronningens forestående besøg midt i næste måned, hvor Majestæten i to dage er i Kalundborg.

”Hvad kan vi egentligt gøre når der er store begivenheder i byen, på den korte bane handler det om Dronnings besøg midt i juni måned, det kunne være en god ide hvis alle interesserede parter de ville være med til at diskutere det”, indledte erhvervsdirektør Hans Søie mødet, inden borgmesteren fik ordet.

”Det kan godt være der kommer 5000 mennesker til Kalundborg når Dronningen kommer, de skal jo have noget at spise , og det er jo normalt ikke nogen der er her, så er det jo lidt ærgerligt at pølsevognen har glemt at der skal være mere end fire ristede , for det plejer at være nok om tirsdagen, der kan også være en boghandel som måske skal huske at bestille nogle dannebrogsflag. Nu er det ikke mig der driver erhverv, men hvad kan man få ud af det når der alligevel sker noget i kommunen”, sagde Martin Damm inden han gav en fyldig gennemgang af H.M. Dronningens besøg i byen d. 13. og 14. juni.

Dronningebesøget trækker traditionen tro mange mennesker til. Dronningens sommertogt indeholder kun besøg i to byer i år, heraf er Kalundborg første stop på turen, og allerede flere dage før selve besøget bliver der stor aktivitet i byen, bl.a. kommer hele Gardehusarregimentet med mobile stalde som publikum kan få lov at opleve, og de to dage Majestæten er i byen vil der helt sikkert være mange gæster som også vil gå en tur i Kordilgade-Skibbrogade, og så er det vigtigt at alle er gearet til det store ryk ind.

Senere på året kommer det store cykelløb PostNord Danmark Rundt 2017 til byen, her er det også vigtigt at alle parter spiller sammen, så både publikum får en god oplevelse, men at også handels- og erhvervslivet på alle måder er klar og ser mulighederne for en god forretning.

Der er nu nedsat en arbejdsgruppe i Kalundborg Bys Byforum som skal sørge for at koordinere de mange informationer ud til de rette firmaer og butikker.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0