AnnonceLuk annonce
Erfaren mand i spidsen for helt nyt U17 hold

19-04-2019

Brian Jørgensen (med nr. 75) har sagt ja til at være træner for et helt nyt U17 hold i herrehåndbold. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Brian Jørgensen bliver træner for et helt nyt U17 hold i herrehåndbold i Håndbold Fællesskabet Kalundborg (HFK), oplyses der i en pressemeddelelse.

Den erfarne håndboldspiller Brian Jørgensen, Rørby, bliver træner for en helt ny satsning i Håndbold Fællesskabet Kalundborg (HFK). Brian Jørgensen har sagt ja til at være træner for et helt nyt U17 hold i herrehåndbold.

I starten af året offentliggjorde HFK, at Thomas Emmanuel skal være træner i sæsonen 2019/2020 for holdfællesskabets 1. hold.

I sæsonen 2019/20 vil HFK blive udvidet, idet der satses på et U17 hold med en stamme bestående af den talentfulde årgang 2002, hvor størstedelen i denne sæson har gået på diverse idrætsefterskoler rundt om i landet. Holdet skal samtræne med seniortruppen - og på denne måde vil disse spillere indgå i en glidende overgang til livet som seniorspiller.

Med Thomas Emmanuel som seniortræner og Brian Jørgensen som U17 træner får vi et perfekt set-up. Der vil blive etableret et rigtigt godt træningsmiljø, som både vores seniorspillere og U17 spillerne vil kunne drage fordele af. Vi regner med at vores U17 hold kan spille med i 1. division i 1. halvdel af sæsonen - og med vores seniorer forventeligt i den bedste ende af kvalifikationsrækken, så kan det kun blive godt! Det bliver første store skridt på vejen mod at skabe et lokalt divisions herre hold i håndbold” siger Thomas Voss fra HFK’s styregruppe.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0