AnnonceLuk annonce
Er med til at fremme den grønne energi

25-04-2020

Eksempel på en af de opgaver som Urhøj har udført. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Det lokale VVS-firma, Urhøj i Gørlev har fået endnu mere travlt, efter at være blevet udvalgt til at installere varmepumper på Sjælland for et varmeserviceselskab i Horsens.

Urhøj i Gørlev er blandt landets førende eksperter indenfor rådgivning og installation af miljøvenlige energiløsninger. Derfor var det også helt naturligt for varmeserviceselskabet Best Green i Horsens at vælge den lokale virksomhed til at opsatte varmepumper på Sjælland, en opgave som har givet ekstra travlhed hos Urhøj.

Varmeserviceselskabet Best Green tilbyder en bæredygtig og vedligeholdelsesfri varmeløsning til private, virksomheder og institutioner, der bor uden for fjernvarmeområder i Danmark. De køber, og installerer et varmepumpeanlæg ved bygningen - og påtager sig ansvaret for driften og det løbende vedligehold.

Kunden betaler så et årligt abonnement, samt en fast lav kWh pris for den varme, bygningen forbruger. Til gengæld slipper man for uforudsete udgifter til service og vedligehold.

Det er blandt andet Vølund varmepumper som installeres rundt om i landet, varmepumper som Urhøj i flere år har solgt og installeret til mange kunder, derfor var det også naturligt at Vølund pegede på Urhøj da Best Green spurgte ind til hvem der kunne løfte opgaven.

”Best Green spurgt Vølund om hvilket firma som kunne løfte opgaven på Sjælland, og her pegede på os, det er vi selvfølgelig glade for og stolte over,” siger Tom Johansen, indehaver af Urhøj i Gørlev.

Aftalen har også givet mere arbejde til el-firmaet Electricom fra Kalundborg, som Urhøj har et langt og godt samarbejde med, derfor var det et krav fra Tom Johansen at det blev elektrikere fra Electricom der skulle udføre el arbejdet.

Når Best Green har lavet en aftale med en kunde, rykker Urhøj ud for at pille den gamle kedel ned og installerer herefter et helt nyt og moderne luft til vand’ varmepumpeanlæg. Det er også Urhøj som udfører det årlige eftersyn af anlægget.

”Statens klimaråd mener, at for at nå Co2 målene, så skal både olie og gasfyr være væk i 2030, derfor er det både oliefyr og gaskedler, som udskiftes, og vi oplever faktisk skoler nu, hvor man har nogle pillefyr som er ved at være gamle, og hvor pedellen ikke har den fornødne tid til at passe pillefyret, og så er det nemmere med en varmepumpe, den passer sig selv.” siger Tom Johansen, og fortsætter,

"Det smarte ved en varmepumpeløsning fra Best Green er, at om der er corona krise eller borgerkrig, så ligger prisen fast, derfor er det nemt for skoler og institutioner at lave et varmebudget helt op til 12 år frem i tiden."Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0