AnnonceLuk annonce
Er du klar til Støt Brysterne Løb?

04-10-2016

Foto: 5 Tårns Motion

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

5 Tårns Motions er med Støt Brysterne Løb i Kalundborg, med til at gøre den lyserøde lørdag endnu mere synlig.

Når Støt Brysterne Løbet starter nu på lørdag d. 8. Oktober,kl. 10 ved springvandet i Kordilgade/Vænget er det således 4. gang klubben støtter op omkring Kræftens Bekæmpelses Støt Brysterne Kampagne, og klubben gør det på den måde, at 2/3 af deltagergebyret på 75 kr. går direkte til Kræftens Bekæmpelse. Så jo flere løbere, jo flere penge til Støt Brysterne Kampagnen.

Distancerne er 3,2 - 6,4 eller 9,6 km som man enten kan løbe eller gå. Ruten går gennem Kordilgade, via Sct. Jørgensbjerg, Rugbjerg Alle, Valentin Jensens Vej, op over Møllebakken, Møllestræde, Esbern Snaresvej, Klosterparkvej, Skibbrogade og tilbage gennem Kordilgade.

Der er onlinetilmelding på www.5taarnsmotion.dk senest torsdag den 6. oktober, men det er også muligt at tilmelde sig på startstedet lørdag fra kl. 8.45-9.45. Det koster bare 25 kr. mere. Ved online-tilmelding er man desuden sikker på at der står ens personlige navn på startnummeret.

Hvis man lægger vægt på hvor hurtigt man løber eller går, så er der elektronisk tidtagning med armbåndschip, og der kan udskrives diplomer direkte fra 5 Tårns Motions hjemmeside efter løbet.

Ved depotet som er ved startstedet er der vand, saft og müsli, og der er blandt de online-tilmeldte chancen for at vinde en flot frugtkurv.

”Så kom og vær med. Det plejer at være hyggeligt og så støtter man jo samtidig en god og vigtig sag”, siger bestyrelsesmedlem i 5 Tårns Motion, Debbie Hickman.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0