AnnonceLuk annonce
Er det uoverskueligt at flytte hjemmefra?

03-05-2019

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Hvis man går en tur forbi Jyske Bank den 9. maj om eftermiddagen, vil man møde Ungdommens Røde Kors Kalundborg, der holder arrangement om at flytte hjemmefra og alle de spørgsmål, der i den forbindelse kan melde sig.

Nogle unge mennesker står for at skulle flytte hjemmefra, men har svært ved at overskue de forskellige ting, der hører et voksenliv til. Derfor har Ungdommens Røde Kors i Kalundborg arrangeret et foredrag om at flytte hjemmefra, hvor man kan få svar på en masse spørgsmål, herunder særligt dem af økonomisk karakter.

”Nærmer tiden sig, hvor du skal til at flytte hjemmefra? Virker det hele en smule uoverskueligt? For hvad skal man egentlig være særlig opmærksom på, når man skal ud at stå på egne ben?” således skriver Ungdommens Røde Kors i Kalundborg blandt andet på deres Facebookside, hvor de inviterer til arrangement i Jyske Bank på Nytorv i Kalundborg den 9. maj.

Ungdommens Røde Kors Kalundborg har nemlig indgået et samarbejde med Jyske Bank i Kalundborg denne dag, hvor man kan få en masse gode råd om det at flytte hjemmefra. Man vil blive klogere på, hvordan man bedst indretter sin økonomi med en budgetkonto, og man vil lære mere om, hvad man skal være opmærksom på, når man låner penge.

”Man vil i løbet af eftermiddagen blive klædt på til at flyve fra reden - og samtidig får man mulighed for at få svar på alle de spørgsmål, man brænder inde med,” siger Cathrine Stig fra Ungdommens Røde Kors i Kalundborg.

Program:

  • 16:00 - Ankomst; lidt og drikke/snacks
  • 16:15 - URK præsenterer og takker
  • 16:20 - Kasper Holm Andersen holder oplæg, og efterfølgende mulighed for spørgsmål
  • 17:30 - Farvel og tak

Tilmelding sker via dette link: 
https://urkkalundborg.nemtilmeld.dk/1/Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0