AnnonceLuk annonce
Er det noget for dig at være god nok på bunden?

23-11-2016

Foto: Kalundborg Dykkerklub

Af Jens Nielsen

Kalundborg Dykkerklub inviterer alle interesserede til et prøvedyk i Kalundborg Svømmehal i morgen torsdag d. 24. november.

Går du med en drøm om at prøve oplevelsen ved at dykke har du muligheden allerede i morgen aften, torsdag d. 24. november, hvor Kalundborg Dykkerklub inviterer alle interesserede til et såkaldt prøvedyk.

”Prøv at trække vejret under vandet og oplev følelsen af vægtløshed, et prøvedyk er en fantastisk oplevelse af frihed og velvære”, skriver dykkerklubben på deres hjemmeside.

Deltagerne til arrangementet behøver ikke at have nogen som helst kendskab til dykning, ligesom klubben har alt udstyr, lige fra flasker, regulator og maske, deltagerne skal blot medbringe badetøj.

Efter en kort instruktion om udstyr og sikkerhed kommer deltagerne i vandet sammen med en instruktør, hvorefter der svømmes et par baner i svømmehallen.

Arrangementet er for alle, både kvinder og mænd, piger og drenge, man skal dog mindst være 14 år for at deltage.

Efter prøvedykket inviteres deltagerne til en aften i Dykkerklubben allerede i næste uge hvor der fortælles mere om selve uddannelsen for at få et dykker certifikat.

Dykkerklubbens prøvedyk arrangement foregår i Kalundborg Svømmehal i morgen torsdag d. 24-11 kl. 17 til 19, arrangementet er gratis, men der er tilmelding på mail allan@abcedb.dk .

Skulle man være forhindret i morgen så send blot en tilmelding alligevel, så arrangeres der prøvedyk igen en anden aften.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0