AnnonceLuk annonce
Er det noget for dig at være god nok på bunden?

28-11-2019

Billede fra et lignende arrangement for tre år siden. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg Sportsdykkerklub inviterer alle interesserede til informationsaften og et prøvedyk i Kalundborg Svømmehal tirsdag d. 3. december kl. 17.

Går du med en drøm om at prøve oplevelsen ved at dykke har du muligheden allerede i næste uge, tirsdag d. 3. december, hvor Kalundborg Sportsdykkerklub inviterer alle interesserede til et såkaldt prøvedyk.

Deltagerne til arrangementet behøver ikke at have nogen som helst kendskab til dykning, ligesom klubben har alt udstyr, lige fra flasker, regulator og maske, deltagerne skal blot medbringe badetøj.

Efter en kort instruktion om udstyr og sikkerhed kommer deltagerne i vandet sammen med en instruktør, hvorefter der svømmes et par baner i svømmehallen.

Arrangementet er for alle, både kvinder og mænd, piger og drenge, man skal dog mindst være 14 år for at deltage.

Dykkerklubbens prøvedyk arrangement foregår i Kalundborg Svømmehal tirsdag d. 3. december fra kl. 17 til 19.

Samme aften kl 19 afholdes der informationsaften i klubhuset, Slagelsevej nr. 36.

Her vil instruktører gennemgå CMAS * uddannelsesforløb, samt fortælle om de teoretiske og praktiske lektioner du skal igennem for at bestå. Der vil også blive fortalt om lægeundersøgelse og alle spørgsmål besvares.

arrangementet er gratis, men der er tilmelding på mail til allan@abcedb.dk 

Skulle man være forhindret på tirsdag så send blot en tilmelding alligevel, så arrangeres der prøvedyk igen en anden aften, oplyser Kalundborg Sportsdykkerklub.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0