AnnonceLuk annonce
Engelsk luksus i Kalundborg Havn

23-09-2019

Havnedirektør, Bent Rasmussen (tv) overrækker en platte til Spirit of Discovery's 1. styrmand, Simon Westall, som også overrækker en platte til Bent Rasmussen. Foto: Gitte Korsgaard. 

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Det blot to måneder gamle krydstogtskib 'Spirit of Discovery' havde jomfruanløb i Kalundborg Havn mandag morgen, og i den forbindelse var  blandt andre havnedirektør, Bent Rasmussen, ombord for at byde velkommen samt for at udveksle platter med kaptajnen, som det sig bør ved et jomfruanløb.

Mandag morgen anløb det meget nye krydstogtskib, Spirit of Discovery, Kalundborg Havn med ca. 940 passagerer ombord samt omkring 500 mennesker, der arbejder ombord. Traditionen tro, når et skib anløber en havn for første gang, udvekslede havnedirektør, Bent Ramussen, og 1. styrmand, Simon Westall, platter.

Det er kun et par måneder siden at det nybyggede britiske krydstogtskib, Spirit of Discovery blev sat i drift. De har siden da været rundt i Europa, men sætter kursen mod Caribien og New York City ved juletid. 

Halvdelen af krydstogtgæsterne blev i Kalundborg, hvor de bl.a. blev kørt ind til midtbyen. Spirit of Discovery anløb Kalundborg Havn efter at have taget turen fra Tallinn i Estland. Fra Kalundborg går turen videre til Ålborg mandag aften.

Der er plads til 999 passagerer og 505 besætningsmedlemmer ombord, og der er god plads til gæsterne. Normalt har skibe i den størrelse væsentligt  flere passagerer, men på Spirit of Discovery er der prioriteret mere plads til gæsterne, ligesom alle kahytter er med balkon. Det nybyggede krydstogtskib tilhører Saga Cruises i England, og skibet er hjemmehørende i London.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0