AnnonceLuk annonce
Endnu mere støtte til Kino Den Blå Engel

02-10-2020

Af Jens Nielsen

De fleste danske biografer kæmper for at overleve, da de er hårdt ramt økonomisk. Det gælder også Kino Den Blå Engel, men en efterhånden lang række af virksomheder, foreninger og privatpersoner har støttet op om biografen økonomisk, og i denne uge er endnu flere kommet til.

Kalundborgvirksomheden TODO Overfladeteknik meldte i sidste uge ud, at de køber alle julegaver lokalt, bl.a. billetter til kunder og medarbejdere til Kino Den Blå Engel, og nu følger Meny Kalundborg op og støtter lokalt.

For at bakke op om Kino den Blå Engel har vi i Meny valgt at give alle vores 140 medarbejdere en biografoplevelse for to inkl. en ægte bio menu (sodavand og popcorn). Det bliver dermed til en samlet ordre for Kino den Blå Engel på kr. 35.000, -,” fortæller Meny købmand Peter Egebæk.

Derudover modtager alle medarbejdere også et gavekort på en valgfri burgermenu inkl. drikkevarer for to til Café Hangover. Derved investeres samlet godt kr. 80.000 lokalt

”Samtlige medarbejdere kan dermed invitere en kæreste/mand/kone/ven/veninde på en ægte hyggetur lokalt i byen,” siger Peter Egebæk.

Meny Kalundborg har flere gange i år måtte aflyse ellers planlagte personalearrangementer grundet Covid-19, og det var derfor en oplagt mulighed for Meny, at ændre den årlige sommerfest til ovenstående.

"Derudover har vi besluttet at støtte op om Postgården med vores næste tradidionelle personalearrangementer (sommerfest og julefrokost) Hvornår netop disse arrangementer afholdes igen, afhænger dog af udviklingen omkring Corona [Covid-19]," fortæller Peter Egebæk

30.000 kr. fra Ældresagen

I denne uge har Kino Den Blå Engel også modtaget en flot donation fra Ældresagen i Kalundborg. Formand Stig Hother Hansen var tidligere på ugen forbi med hele 30.000 kr. for at være med til, at den lokale biograf overlever.

”Det er jo fuldstændigt utænkeligt, at vores godt 6400 medlemmer af Ældresagen i Kalundborg ikke skulle have mulighed for at gå i biografen, eller til et af jeres mange event,” sagde Stig Hother Hansen inden han overrakte beviset for donationen på de 30.000 kr. til Annette Sønder Nielsen og Brian Sønder Andersen fra Kino Den Blå Engel.

”Det er helt vildt,” sagde Brian Sønder Andersen, mens Annette Sønder Nielsen blot udtrykte, ”Jeg er helt mundlam, jeg ved ikke hvad jeg skal sige.”

Pengene fra Ældresagen Kalundborg skulle ellers have været brugt til medlemsarrangementer, som grundet Covid-19 er blevet aflyst, derfor var en enig bestyrelse blevet enige om, at donere de 30.000 kr. til Kino Den Blå Engel.

Koncert med Kenneth Vester

Kenneth Vester, forsanger i det lokale band MoveOut har også meldt sig på banen med en donation, og spiller to koncerter lørdag d. 31. oktober, den første kl. 20, den næste kl. 21. 

Kenneth Vester optræder helt gratis, og håber så, at kalundborgenserne vil købe en billet til en af koncerterne for at støtte biografen, prisen er blot 50 kr. pr. billet, og der er plads til 142 personer ved hver koncert

Billetsalget til støttekoncerten er sat i gang på biografens hjemmeside, klik her


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0