AnnonceLuk annonce
Endnu flere muligheder for at støtte danske redningsfolk

02-06-2019

Michael Jensen og Marc Pedersen, klar til at trykke både caps og T-shirt. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Danske redningskvinder og mænd, som er klar til at udføre en livreddende indsats udover det forventelige skal hædres, derfor har Michael Jensen, Kalundborg, oprettet en hjemmeside hvor alle har mulighed for at støtte, og hvor en sløjfe i fire farver er et gennemgående tema for projektet. Nu udvides udvalget af merchandise som kan købes for at støtte det gode projekt.

De fleste kender de små røde sløjfer til støtte for aidsramte, de gule sløjfer som støtter de danske soldater, den pink til støtte for kvinder ramt af brystkræft, men nu er der kommet endnu en sløjfe, som er en støtte til de danske redningsfolk som gør en helt ekstraordinær indsats for at redde liv.

Sløjfen er patenteret og et gennemgående tema. Sløjfen symboliserer støtte til alle dem, der går mod strømmen og gør en ekstra indsats. Dem, der går ind og løser en opgave. Dem, der bliver indtil opgaven, er løst. Stjernen i sløjfen symboliserer at enhederne står sammen, og passer på i alle retninger.

Sløjfens fire farver symboliserer, blå, politi – rød, brandvæsen og beredskabsstyrelse – hvid, hospitaler og ambulancereddere og Grøn, militær og hjemmeværn.

Det er Michael Jensen, Kalundborg, til daglig, indsatsleder hos Midt- og Vestsjællands Politi, han har derfor oprettet hjemmesiden, www.hatb.dk, Honoring All The Brave, hvor den firfarvede sløjfe er et gennemgående tema for projektet.

Der er fremstillet en række merchandise som kan købes for at støtte det gode projekt, lige fra sløjfen som en pin, klistermærker, termokrus og halsedisse og med sløjfen som gennemgående tema, nu udvides sortimentet, så der fremover også kan købes både T-shirt og en cap.

Michael Jensen har lavet en aftale med det lokale firma Trend Reklame ved Marc Pedersen, som fremover skal levere både T-shirt og cap.

Støtte til redningsfolk

Flere redningsfolk er allerede blevet hædret med midler fra Honoring All The Brave, senest er en kvindelig politikadet blevet hædret for at yde en ekstraordinær indsats i forbindelse med at en 15-årig dreng ved et uheld var blevet ramt af en glasdør og blødte kraftigt. Drengen har det i dag godt og har bibeholdt både liv og førlighed grundet den beslutsomme og livreddende indsats.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0