AnnonceLuk annonce
Endnu et kviktest-center i Kalundborg

19-02-2021

Af Jens Nielsen

Endnu et kviktest-center er åbnet i Kalundborg. Det er Equinor Refining Denmark som har indgået en aftale med Region Sjælland om test af medarbejderne, samtidig er alle naboer også inviteret til test.

Regeringen opfordrer til, at alle borgere bliver testet endnu mere i fremtiden, det har fået Equinor Refining Denmark i Kalundborg til at indgå en aftale med Region Sjælland, om et kviktest-center tæt på raffinaderiet, hvor medarbejderne hurtigt og nemt kan blive testet for Covid-19, men også raffinaderiets naboer er via SMS, inviteret til at benytte det nye testcenter.

Derfor er der opstillet to pavilloner på raffinaderiet parkeringsplads på Melbyvej, hvor kviktesten foregår. Torsdag eftermiddag var der åbent for det nye testcenter for første gang.

”Virksomheder kan henvende sig og få testet medarbejderne på virksomhederne, hvis der er tale om en samfundskritisk virksomhed, og det er et raffinaderi, og der findes også mobile testenheder som kører rundt til fx plejecentre, men det er ikke umiddelbart et offentligt tilgængeligt testcenter,” oplyser Region Sjælland, som henviser til kviktest-centret på Slagelsevej 121 i Kalundborg eller testcentret på Hareskovvej.

Kviktest-centret på raffinaderiet, er ligesom testcentret på Slagelsevej, bemandet med personale fra Falck.

Charlotte Balslev, der er kommunikationsansvarlig i Equinor Refining Denmark, har følgende udtalelse om kviktest-centret:

”Vi har i samarbejde med Region Sjælland valgt at etablere et mobilt kviktestcenter tæt på raffinaderiet, for at vores medarbejdere har nem adgang til at blive testet. Testcentret har åbent hver torsdag i tidsrummet 13-17, og med denne løsning efterlever vi samtidig myndighedernes anbefaling om, at alle personer, der møder fysisk på arbejde, bør lade sig teste en gang pr. uge. Naboer og andre borgere kan ligeledes benytte testcentret”


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0