Endnu en uddannelse indtager Skills Butikken

Af Jens Nielsen

Onsdag 5. maj 2021 indtager tandklinikassistentuddannelsen fra EUC Nordvestsjælland Skills butikken i Høng fra kl. 9.00 til 14.00.

Skills Butik Høng har slået dørene op, og der vil i løbet af året vises forskellige ”skills” i butikken. I onsdags var det tømreruddannelsen som var forbi butikken. Her blev der lavet møbler til den nyåbnede butik, og allerede på onsdag den 5. maj er næste uddannelse klar til at fortælle om sig selv og mulighederne.

Det er tandklinikassistentuddannelsen fra EUC Nordvestsjælland som kigger forbi Skills butikken mellem kl. 9.00 og 14.00

I dette tidsrum kan man komme forbi butikken og få en snak med tandklinikassistent-faglærerne fra EUC Nordvestsjælland og nogle af eleverne på uddannelsen.

Dorthe Karin Petersen, tandklinikassistent-faglærer på EUC Nordvestsjælland, fortæller:

”Vi glæder os utrolig meget til at skulle stå i Skills Butikken og fortælle borgenerne i Kalundborg om alt det spændende som tandklinikassistentuddannelsen har at byde på.”

Berit Graakær Pedersen, som også er faglærer på EUC Nordvestsjælland, supplerer:

”Det er en uddannelse med mange alsidige jobfunktioner, der giver en spændende hverdag, hvor to dage ikke er ens. Man har mange selvstændige arbejdsopgaver, og så møder man mange forskellige mennesker i hverdagen på klinikken.”

Der er stadig ledige pladser på tandklinikassistentuddannelsen, så hvis man finder ud af, at uddannelsen er lige én, under ens besøg i butikken i Høng, så kan man starte på uddannelsen til august 2021 på EUC Nordvestsjælland.

Skills Butikken ligger på Hovedgaden 32 i Høng.

Del