AnnonceLuk annonce
Endnu en stor lottogevinst vundet i Kalundborg

07-01-2019

Af Jens Nielsen

I lørdags ramte endnu en stor Lotto gevinst i millionstørrelsen Kalundborg egnen. Det er tredje gang inden for bare en måned at en borger i Kalundborg Kommune vinder mange millioner kroner.

Man kan ikke lade være med at tænke, at der hænger en meget heldig stjerne over Kalundborg i øjeblikket. Igen blev en vinder-kupon med en værdi på fem millioner kroner købt i Kalundborg her i weekenden. Kuponen er købt på Shell på Sct. Jørgensbjerg i Kalundborg.

Med lørdagens store gevinst har tre borgere i Kalundborg Kommune vundet store milliongevinster under Danske Spil inden for den sidste måned, hvilket er ganske uhørt.

D. 7. december vandt en heldig mand/kvinde 210.688.619 kr. i Eurojackpot, i øvrigt årets største Eurojackpot-gevinst, og lige før jul vandt en borger 25 millioner kr. i Lotto, på en kupon købt i Kvickly Kalundborg, det blev i øvrigt årets største Lotto-gevinst, og nu er året så startet rigtigt godt for den heldige som har købt en lotto-kupon i lørdags som er hele fem millioner kroner værd.

Vindertal: 8, 10, 11, 18, 23, 26, 35

Tillægstal: 2Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0