AnnonceLuk annonce
Motor Mille tog publikum med storm

10-07-2018

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Motor Mille indtog Klosterparken i Kalundborg torsdag formiddag, og det med manér. Omkring 1.800 børn og voksne kiggede nemlig forbi Den 8. Himmels arrangement.

’Den 8. Himmel’ er populært år efter år med de mange fine arrangementer i Klosterparken i Kalundborg, og i år er ingen undtagelse. Onkel Reje trak omkring 1.500 mennesker sidste tirsdag, hvilket var publikumsrekord, men i dag var ca. 1.800 børn og voksne taget i Klosterparken for at synge og danse med Motor Mille fra DRs Ramasjang.

Der blev sunget ’Vi er vilde med Motor Mille’, ligesom der blev sunget om flødeboller, gummistøvler og cirkus. Motor Mille fik børnene til at række tunge og forsøge at lave smilehuller. Derudover ”kastede” de mange børn med flødeboller og dansede, så de blev helt svedige i julisolen.

”Hvis man trykker på kinderne længe nok, kommer der til sidst smilehuller,”fortalte Motor Mille børnene i Klosterparken i formiddag.

Det trykte program for Den 8. Himmel er blevet uddelt til kommunens børn i børnehaver og skoler, men det kan også fås på bibliotekerne.

Alle Den 8. Himmels koncerter afholdes i Klosterparken i Kalundborg, og er på tirsdage kl. 10.30. Næste koncert er den 24. juli. Billetterne købes ved indgangen.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0