AnnonceLuk annonce
Endnu en millionær i Kalundborg Kommune

01-04-2019

Af Jens Nielsen

Det har været en rigtig god weekend for fem heldige danskere. Den ene bor i Kalundborg Kommune og kan nu kalde sig millonær efter en Lotto gevinst.

Lottogevinster bliver ved med at regne ned over Kalundborg Kommune. I weekenden skete det igen: Kalundborg Kommune blev endnu en Lottomillionær rigere, da en borger vandt en million kroner i Millionærgarantien.

Millionærgarantien bliver trukket blandt alle spillede rækker, og man kan endda vinde, hvis man har 0 rigtige.

I slutningen af 2018 og i januar i år blev der flere gange vundet millioner af kroner i Kalundborg Kommune, bl.a. årets største Lotto-gevinst i 2018, som faldt i uge 51, hvor en heldig vinder fra Kalundborg Kommune vandt 25 millioner kroner.

Heldet tilsmilede virkelig Kalundborg Kommune i 2018, for ikke nok med, at årets største Lotto-gevinst blev vundet her, så landede årets største Eurojackpot-gevinst også i kommunen. Her vandt en heldig spiller 210.688.619 kroner.

champagnepropperne sprang

Det har været en rigtig god weekend for fem heldige dansker. Fredag aften kunne en Eurojackpot-spiller lade champagnepropperne springe, da personen vandt 5.293.408 skattefri kroner i en delt anden-præmie. Vinderen har købt sin kupon i Cirkle K Søften i Hinnerup. 

Lørdag aften var det så to Lotto spillere, der begge havde fanget de syv rigtige vindertal, og som derfor kan se frem til en gevinst på 3.143.444 kroner hver. Den ene er en Plus-spiller fra Kolding mens den anden har købt sin kupon i Meny i Solrød Strand. 

Dertil kommer de to vindere af millionærgarantien, hvor man bliver millionær, selvom man har 0 rigtige. Her er den ene en Plus-spiller fra Kalundborg Kommune mens den anden har købt sin kupon i Pibesmedens Døgnkiosk i Svendborg. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0