AnnonceLuk annonce
Endnu en Golfens Dag i golfklubben

14-04-2021

Søndag d. 25. april bliver der afholdt Golfens Dag i Kalundborg Golfklub på Røsnæs. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Golfens Dag afholdes endnu engang i Kalundborg Golfklub, og i år bliver det søndag den 25. april. Her kan alle, der er interesserede kigge forbi og prøve at spille golf samt høre mere om sporten og klubben. 

Golfens dag er et landsdækkende åbent hus-arrangement, arrangeret af Dansk Golf Union, hvor de fleste danske golfklubber slår dørene op, og inviterer alle interesserede indenfor. Lokalt er Kalundborg Golfklub klar til at tage imod golf-interesserede gæster søndag den 25. april kl.11. 

Alle er velkomne, men husk tilmelding

Både børn og voksne er velkomne til at kigge forbi Kalundborg Golfklub på Røsnæs, hvor man kan få en introduktion til golfspillet. Golf kan spilles af alle uanset, om man er nybegynder eller rutineret, og børn og voksne kan have rigtig stor glæde af at spille sammen. Udover at det er for alle aldre, kan både psykisk og fysisk handicappede også spille golf i klubben, eller andre med særlige behov.

 ”I år er der dog det særlige, at man skal komme på samme tidspunkt kl. 11, og man skal være tilmeldt af hensyn til restriktionerne i forbindelse med COVID-19. Har man ikke fået sig tilmeldt, kan man dog stadig komme forbi kl. 11, og vi vil få folk ud i de forskellige små grupper, så vi ikke bliver for mange. Men det er klart, at det er lettest, hvis folk husker at tilmelde sig, så vi ved, hvor mange vi bliver,” siger Thomas Andersen, der er golftræner og klubmanager i Kalundborg Golfklub, og fortsætter: ”Man kan låne udstyr og prøve lidt golf ligesom, at man kan stille spørgsmål og høre nærmere om sporten, hvordan man kommer i gang osv.”

Savner det sociale i klubhuset

Kalundborg Golfklub har kun været lukket ned i 14 dage i 2020 grundet COVID-19, og har derfor ikke været lige så påvirket af COVID-19 som andre sportsgrene. Dog er klubhuset fortsat lukket i golfklubben, og det er savnet.

”Vi glæder os til, at vi igen kan sidde indenfor og snakke og drikke eller spise noget sammen. Det er nok der, at vi har lidt et afsavn, ligesom mange andre, at det er gået ud over det sociale ved sporten. Men vi kan forhåbentlig snart åbne op for klubhuset igen også,” siger Thomas Andersen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0