AnnonceLuk annonce
En uventet hilsen fra politiet

07-12-2017

Bilisterne fik en uventet hilsen torsdag formiddag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Betjente fra Midt- og Vestsjællands Politi uddelte torsdag formiddag balloner til bilisterne i Kalundborg.

Mange bilister, bus og lastbilchauffører fik en lille overraskelse fra politiet da de torsdag formiddag kom kørende ind og ud ad Hareskovvej i Kalundborg.

To betjente fra Midt- og Vestsjællands Politi havde taget opstilling på Hareskovvej ved lyskrydset, her blev alle bilister, busser og lastbiler stoppet fra begge sider, men i stedet for at skulle vise kørekort eller svare på spørgsmål fra politiet, fik alle en lille hilsen stukket i hånden, en lille gul tryksag vedhæftet en ballon, med teksten ”Er du klar til et pust, eller skulle du hellere lade bilen stå?”, og på den anden side var teksten, ”Det er sjovere at puste i en ballon end i politiets alkometer. I hvert fald hvis du har drukket alkohol”.

”Der er mange af bilisterne som bliver lidt overrasket, og flere sidder faktisk med kørekortet fremme”, fortæller betjenten som delte de små hilsner ud.

Den lille spontane kampagne var sat i værk for at sætte fokus på spritbilister her i december. hvor rigtigt mange deltager i julefrokoster og derfor indtager en del spiritus, og bør lade bilen stå.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0