AnnonceLuk annonce
Vis selv dit hus frem

29-11-2020

Ejendomsmægler Henrik Andersen fra Robinhus Vestsjælland. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Henrik Andersen er ejendomsmægler, og har været det i godt 22 år. De sidste to år under kæden Robinhus, som fungerer lidt anderledes end flest andre ejendomsmæglerkæder.

Hos Robinhus fungerer det lige som hos alle andre ejendomsmæglerkæder, der er blot et par forskelle ifølge Henrik Andersen, og det er bl.a. derfor, at han så godt kan lide konceptet.

”Jeg er selvstændig erhvervsdrivende, men er en del af den kæde, præcis ligesom andre mæglerkæder. Forskellen ligger i særligt to ting,” fortæller Henrik Andersen, og fortsætter: ”Vi adskiller os ved fremvisning og kontormæssigt. Forstået således, at vi er den eneste ejendomsmæglerkæde, der lader sælger stå for fremvisning af sit hus, hvis man ønsker det. Det fungerer rigtig fint, og har man ikke lyst, er det også muligt at få mig til det i stedet. Men langt de fleste vælger at gøre det, da det netop giver dem mulighed for at fortælle om deres hus, vise deres begejstring og fortælle om området. Det kan ejendomsmægler ikke på samme måde, for han/hun har jo ikke boet der, og kender derfor ikke alle svarerne. Det andet punkt, hvor vi adskiller os,  er det fysiske kontor. Vores boligbutik er reelt kun en reklamesøjle for mægleren. En fysisk boligbutik gavner ikke salget, og vi springer et led over så at sige ved ikke at have en boligbutik. Derved fjerner vi en stor omkostningsdel, hvilket giver os mulighed for at tilbyde samme arbejde, men til en lavere pris. Det tror jeg tiltaler folk i disse tider, hvor der er fokus på omkostninger."

En travl tid

Indtil for nogle måneder siden hed Henrik Andersens firma Robinhus Kalundborg, men han har nu ændret navnet til Robinhus Vestsjælland, da han har udvidet området, og han forudser en fortsat travl tid.

”Jeg har haft lange dage, men det er jo altid positivt, at der er nok at lave. Jeg har udvidet mit marked for ca. 3-4 måneder siden, så jeg nu dækker jeg det meste af Vestsjælland,” slutter Henrik Andersen.

Henrik Andersen er bosat i Kalundborg, hvor han også er født og opvokset. Han har arbejdet i Vestsjælland i mere end 20 år, både som indehaver samt ansat i den traditionelle ejendomsmægler branche. Henrik Andersen fra Robinhus Vestsjælland kan kontaktes på tlf.nr. 51917077 eller via hjemmesiden.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0