AnnonceLuk annonce
En tur i Den 8. Himmel 

16-04-2019

Katrine Bille er på scenen i Den 8. Himmel til sommer. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Den 8. Himmel er børnenes udendørs musikfestival, der finder sted i Klosterparken i Kalundborg i sommerferien. Her bliver parken tre tirsdage fyldt med glæde, latter, musik og dans.

Hver sommer i Klosterparken i Kalundborg får børn og barnlige sjæle mulighed for at se deres idoler fra tv. Tre tirsdag formiddage i juli er der koncerter for børn og deres familier eller deres dagtilbud

Motor Mille er den 1. gæst

Motor Mille er sommerens første gæst i Klosterparken. Ingen sommer uden Motor Mille, siger en af arrangørerne, Lone Kongsted, Mille står øverst på børnenes ønskeliste, og hun er både rigtig sød og rigtig dygtig. Selv siger Mille Gori: ”Jeg har godt nok vildt travlt med Cirkus Summarum hele sommeren, men jeg vil bare i Den 8. Himmel også – og jeg tager mit band med.”

Ulla Abdullas Cocobongoband har været i Den 8. Himmel før. ”Men de er altså også bare Danmarks bedste partyband for børnDe spiller deres jazz, calypso, rock og hiphop lige i børnehøjde,” siger Trine Sustmann, en anden af arrangørerne.

”Luk op, luk i” kan man høre blive sunget, når børnene åbner for Ramasjang. Det er Katrine Bille, der synger i sit nye program, efter i mange år at have lavet Lille Nørd. Når hun kommer til Den 8. Himmel, har hun sange med fra det nye program, fra Lille Nørd og fra hendes egne to albums.

Besøger Kalundborg Rock’er

I år deltager Den 8. himmel også i Kalundborg Rock’er, da  ”Rockeren” har inviteret Den 8. Himmel med til sin 20 års jubilæumsfest på Gisseløre, 

”Vi har straks sagt ja tak til invitationen, sammen laver vi en fest på Gisseløre lørdag formiddag under festivalen,” fortæller Søren Vind fra Den 8. Himmel.

Henrik Birk Nielsen fra Den 8. Himmel fortæller, at der vil være to koncerter lørdag formiddag på Gisseløre til Kalundborg Rock’er. Først optræder Sigurd Barretts Bjørnetrio og lige efter Jeppe & Jazzhyænerne. 

Mere og mere populært

Den 8. Himmels arrangører har lavet koncerter for børn i Klosterparken i nu 14 år, og hvert år er der kommet et stadigt større publikum. 

”Der er gerne mellem 1.000 og 1.800 på parkens tilskuerpladser til hver koncert, og så er der også fyldt helt op. Man bliver glad af, at se så mange mennesker i parken, sammen om store oplevelser. Kunstnerne tager kærligt imod børnene. Her møder børnene kulturen ”live” og i fællesskab og kan senere sige "kan du huske dengang i Den 8. Himmel?” siger Trine Sustmann.

Billetter købes ved indgangen. Kontant eller med MobilePay. Alle koncerter begynder kl. 10.30. 

Koncertprogrammet:

  • Tirsdag den 2. juli kl. 10.30 Motor Mille & Band, Klosterparken
  • Tirsdag den 23. juli kl. 10.30 Ulla Abdullas Cocobongoband, Klosterparken
  • Tirsdag den 30. juli kl. 10.30 Katrine Bille & Band, Klosterparken 
  • Lørdag den 10. august kl. 10.30 Sigurd Barretts Bjørnetrio, kl. 11.15 Jeppe & Jazzhyænerne Kalundborg Rock'er/Gisseløre


Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0