AnnonceLuk annonce
En stor drøm er gået i opfyldelse

25-11-2016

En stor drøm er gået i opfyldelse for Vibeke Knudsen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

For Vibeke Knudsen er en stor drøm gået i opfyldelse, hun har fået en læreplads som blomster dekoratør og har droppet sit job som skolelærer.

For 50-årige Vibeke Knudsen er en kæmpe stor drøm gået i opfyldelse, hun er lige startet i lære som blomsterdekoratør hos Østervang Blomster på Hovedgaden i Høng.

”Det er som at finde ikke bare en nål, men en guldnål i en høstak, det er en stor drøm der er gået i opfyldelse”, fortæller Vibeke Knudsen, der er uddannet i en bank og senest har arbejdet som skolelærer.

Vibeke har altid interesseret sig for blomster og dekorationer og efter at den nye skolereform blev indført og arbejdet som skolelærer blev mindre attraktivt blev drømmen om en lærerplads som blomsterdekoratør større og større.

Vibeke Knudsen har søgt stort set alle steder i hele landet for at finde en lærerplads, men der udlæres kun få blomsterdekoratører hvert år så det er svært.

”Jeg havde faktisk troet at jeg var nødt til at flytte til Ålborg, men jeg spurgte flere gange hos Østervang Blomster i mit nærområde, og på et tidspunkt gav Tina Hansen, (indehaver af Østervang blomster), mig en lille håb og så har jeg bare bidt mig fast i det spinkle håb”, siger Vibeke Knudsen.

”Vibeke har været meget vedholdende og så passer hun rigtigt godt ind i vores team, derfor har vi taget hende ind som lærling og vi skal nok sørge for at hun bliver verdens bedste lærling, det er vores mål, hun kommer til at lære alt fra bunden, så hun bliver en dygtig håndværker”, siger Tina Hansen.

Der er nok ingen tvivl om at Vibeke Knudsen får en god læremester i Tina Hansen, men også i forretningens blomsterdekoratør, Hanne Skjold, der har en fortid med egen butik i 10 år, og det var også Hanne der for år tilbage startede blomsterskolen Vilvorde i Roskilde.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0