AnnonceLuk annonce
En stank af jætter

15-04-2019

Skuespil om de nordiske guder på museet i Kalundborg i anledning af Nordisk Kulturfestival.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Lørdag den 27. april er Odin, Thor, Freja og de andre nordiske guder på Museet i Kalundborg. 

Eller i hvert fald er Jesper la Cour der. Han spiller nemlig familieforestillingen ”I Guder” om asernes kraft, jætternes dumhed og Lokes kløgt. Her bliver den smækre Freja og den jaloux Thor lyslevende for børnene. Og så vrimler de ellers frem fra mørket, de grimme guder og de skumle jætter... En af dem har langt fedtet hår, og de fleste vasker sig aldrig. Det bliver leveret en levende fortolkning af den nordiske vikingearv.

Hvis der er nogen, der er kandidat til ’Danmarks fortælleteatergud,’ er det Jesper la Cour. Han spiller 11 roller i den prisbelønnede forestilling. Han fører publikum gennem gudeverdenens intriger, og giver publikum en oplevelse ud over det sædvanlige. 

”Oplev den mægtige krigsgud i aktion, og se en kleppert af en hingst hjælpe en gnom af en bygmester. Hold fast når Thor kommer hjem og hører ,at Freja skal giftes. Bliv ikke bange, når hoppen får et underligt føl,” siger Søren Vind, der er børnekulturkonsulent ved Kalundborg Kommune.

”I Guder” er for alle, både børn og voksne, men er man ikke fyldt 5 år, er forestillingen for uhyggelig. Arrangementet er en del af den nordiske kulturfestival, som er i gang lige nu. Billetter fås på kalundborgbib.dk.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0