AnnonceLuk annonce
En særlig gave til 40-års jubilar

27-09-2019

Pædagog Susanne Bay blev fejret i guldstol. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Susanne Bay kunne fredag fejre 40-års jubilæum som pædagog i Kalundborg Kommune, som en helt særlig gave havde Raklev Børnehave søgt om, og fået, Det Grønne Flag fra Friluftsrådet på grund af børnehavens indsats på naturområdet – ikke mindst takket være Susanne.

Susanne Bay har bl.a. tidligere været leder af Kalundborg Skovbørnehave, og har siden sammenlægningen mellem skovbørnehaven og Raklev i 2014 været tilknyttet Raklev Børnehave, og lige netop Skovbørnehaven kom Henrik Frøslev Hoppe Pædagogisk Teamleder, ind på i sin tale til jubilaren.

”Din tid i Skovbørnehaven fortjener særlig opmærksomhed, når du fortæller om den tid mærker jeg stoltheden, den faglige bevidsthed, samt ikke mindst kærligheden til naturen og dens uendelige for at bibringe udvikling, muligheder, fordybelse og styrke til børn i alle aldre. Naturen er for alle aldre, og det er du med til at stå vagt omkring, og jeg tænker på hvor meget du har betydet for en utrolig stor mængde børn i dine 40 år som pædagog i Kalundborg Kommune.”

Og med netop kærligheden til naturen og naturnørd, så var den bedste gave Sussanne Bay kunne få, Det Grønne Flag fra Friluftsrådet. Raklev Børnehave havde på forhånd søgt og var blevet godkendt til Det Grønne Flag. 

Sunna Bay pakkede det flotte flag ud sammen med en masser børn, og blev meget glad for den særlige gave, og så blev Dannebrog taget ned fra flagstangen og erstattet af det nye flotte grønne flag.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0