AnnonceLuk annonce
Musikalsk foredrag om Danmark

29-12-2019

Jeannet Ulrikkeholm kommer til Svebølle Kvik Bibliotek.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Den 9. januar er der musikalsk foredrag om den danske sangskat med Jeannet Ulrikkeholm på Svebølle Kvik Bibliotek. 

I løbet af foredraget synger Jeannet Ulrikkeholm danske sange fra alle tider med begyndelse i Middelalderen og rejser op igennem Barokken, Guldalderen, Realismen og ender i vores moderne tider. 

Der er tekster af fx Thomas Kingo, H.C. Andersen, Adam Oehlenschlæger, Jeppe Aakjær, Halfdan Rasmussen, Benny Andersen og mange andre. Der er ligeledes forskellige genrer repræsenteret. Jeannet Ulrikkeholm  synger og spiller cello, guitar og lut. Publikum er også inviteret til fællessang, ligesom man får historier om sangene undervejs. Endelig er der også lystige viser og et par enkelt franske viser med tekst af fx Edith Piaf. 

Jeannet Ulrikkeholm er cand.mag. og tidligere universitetslærer. Hun har skrevet bøger, og har ydermere indspillet cd’ere. 

Det lidt anderledes foredrag foregår på Svebølle Kvik Bibliotek torsdag den 9. januar kl. 19- 21. Billetter kan købes via www.kalundborgbib.dk under "det sker", hvor du også kan læse mere om arrangementet, eller ved personlig henvendelse på et af Kalundborg Biblioteker i den bemandende åbningstid. 

Der serveres kaffe og lidt sødt i pausen. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 0